c

Kaarinan kaupunki palkitsi Skanskan rivitalot vuoden rakennushankkeena

Lehdistötiedotteet 21.11.2008 14.00 CET

Skanskan rivitalokokonaisuus As. Oy Kaarinan Katariinanniitty on valittu Kaarinan kaupungissa vuoden 2008 rakennushankkeeksi. Osoitteessa Laiduntie 8 sijaitsevat yhteensä 17 asunnon rivitalot valmistuivat kesällä 2008.

Saavuttaessa Kaarinan keskustaan lännestä päin Katariinanniityn tontti on kaupunkikuvan kannalta tärkeä alue. Palkinnon perusteluissa Kaarinan kaupunginarkkitehti Pasi Aromäki toteaa: "Asunnot avautuvat suojaiselle sisäpihalle. Tämä on kohteen erityinen ansio." Lisäksi Aromäki kehuu rakennustyön huolellisuutta ja piha-alueiden viimeistelyä.

Katariinanniityn rivitalot ovat yksikerroksisia, mutta koska niissä on pulpettikatto, niissä on Aromäen mielestä riittävästi korkeutta.

"Katariinanniitty sijaitsee aivan Kaarinan keskustan tuntumassa Pyhän Katariinantien läheisyydessä. Palvelut, kaupat, koulut ja liikuntapaikat löytyvät kävelymatkan päästä", kertoo hankekehitysjohtaja Pertti Ettanen Skanska Kodeista.

Katariinanniityn kotien koot vaihtelevat 62,5 neliömetrin kaksioista 118 neliön perheasuntoon asti. Tällä hetkellä kohteessa on vapaana vielä muutama suurehko perheasunto.

Skanska Kodit Oy on osa Skanskan pohjoismaista asuntoprojektikehitysyksikköä. Liiketoimintayksikköön kuuluvat yhtiöt Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Yhtiöt kehittävät, suunnittelevat ja rakennuttavat asunto- ja aluerakennushankkeita, ja tarjonta kattaa sekä kerrostalot, rivitalot että pientalot.

Lisätietoja:

Skanska Kodit Oy, hankekehitysjohtaja Pertti Ettanen, Contact, puh. 020 719 3171

Skanska Oy, tiedottaja Liisa Salmela, Contact, puh. 020 719 2201