c

Nimityksiä Skanskassa

Lehdistötiedotteet 28.9.2009 0.00 CET

Skanskassa on tehty seuraavat nimitykset:

Kirsi Mettälä on nimitetty Skanska Oy:n henkilöstöjohtajaksi vastuualueenaan henkilöstöpalvelut, henkilöstön kehittäminen sekä viestintä. Mettälä on aiemmin toiminut Skanskan henkilöstön kehitysjohtajana.

Antti Mölsä on nimitetty Skanska Oy:n lakiasiainjohtajaksi. Mölsä on aiemmin toiminut Skanskalla lakiasiainpäällikkönä.

Marjaana Simonen on nimitetty Skanska Rakennuskone Oy:n pääkirjanpitäjäksi. Hän on aiemmin toiminut Skanska Rakennuskoneen laskenta-assistenttina.

Susanna Länsimäki on nimitetty Skanska Rakennuskone Oy:n controlleriksi.

Antti Korhonen on nimitetty Skanska Infra Oy:n Keski- ja Itä-Suomen Alueinfra-yksikön työpäälliköksi.

Skanska Kodeissa on tehty seuraavat nimitykset:

KTM Susanna Sucksdorff on nimitetty tehtävään Country Manager, Market and Consumer. Hän siirtyy Skanskaan palvelumuotoilutoimisto Palmusta.

KTM Riikka Haapamäki on nimitetty tehtävään Market Intelligence / Consumer Insight Partner. Hän on aikaisemmin työskennellyt Global Intelligence Alliance Group Oy:ssä.

MSc HRM Katja Duncan on nimitetty tehtävään Nordic HR Manager. Tehtävä on määräaikainen. Duncan siirtyi Skanskaan Geodis Wilson Finland Oy:stä.

Arkkitehti SAFA Riku Patokoski on nimitetty tuotekehitysjohtajaksi vastaamaan pohjoismaisista asumisen konsepteista. Hän on aikaisemmin työskennellyt Skanska Oy:ssä.

Skanska Kodit on osa Skanskan pohjoismaista asuntoprojektikehitysyksikköä, Skanska Residential Development Nordicia. Se kehittää, suunnittelee ja rakennuttaa asunto- ja aluerakennushankkeita.