c

Valtatie 4:llä Mäntsälä–Lahti-tieosuudella tehtävien päällystystöiden aikataulua muutetaan liikenteen sujuvoittamiseksi

Lehdistötiedotteet 5.7.2012 11.00 CET

Tienkäyttäjille aiheutuneiden liikennehaittojen vuoksi Skanska Infra muuttaa päällystystöiden aikataulua valtatie 4:n Mäntsälä–Lahti-tieosuudella.

Työt siirtyvät tehtäväksi yöaikaan liikenteen sujuvuuden parantamiseksi. Työmaan kohdalla on alennettu nopeusrajoitus ja käytössä vain toinen kaista.

Työskentelyaika päivittäin alkaa illalla klo 18.00 ja päättyy aamulla klo 09.00. Työt valmistuvat ensi viikon torstaiaamuksi eli 12.7.2012 mennessä.

Päällystystöitä tehdään pohjoiseen johtavalla ajoradalla Mäntsälän ja  Lahden välillä. Työt ovat tällä hetkellä etenemässä kohti Lahtea noin Levannon liittymän kohdalla.

Skanska Infra pahoittelee päällystystöiden tienkäyttäjille aiheuttamaa häiriötä. 

Tiehallinto (nyk. Liikennevirasto) ja Tieyhtiö Nelostie Oy allekirjoittivat 19.3.1997 valtatie 4:n osuutta Järvenpää–Lahti koskevan 15 vuoden palvelusopimuksen moottoritietasoisesta tienpitopalvelusta. Sopimuksen mukaan Tieyhtiö Nelostie vastaa tien kunnossapidosta vuoden 2012 elokuuhun saakka. Skanska Infra Oy toimii Tieyhtiö Nelostien aliurakoitsijana ja kunnossapidon toteuttajana.

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä maa- ja ympäristörakentaminen. Virossa Skanskan toimintaan sisältyvät rakentamispalvelut ja asuntoprojektikehitys. Skanskan Suomen ja Viron liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2011 oli noin 1 miljardi euroa ja henkilöstön määrä noin 3360.