c

Kesä on tienpäällystystöiden sesonkiaikaa

Lehdistötiedotteet 1.7.2005 13.55 CET

Saatat lomamatkallasi kohdata keskikesällä asfalttitöissä uurastavia skanskalaisia eri puolella Suomea, sillä Skanska Asfaltin tämän kesän päällystystyöt ulottuvat Utsjoelta Uudellemaalle.

Tiehallinnolle tehdään päällystysurakoita Lapin, Oulun ja Vaasan tiepiireissä, E18-tiellä välillä Lohja–Lohjanharju, Vt 5:lla välillä Varkaus–Joroinen ja Vt 4:lla välillä Äänekoski–Hirvaskangas.

Skanska Asfaltti tekee lisäksi kunnille ja kaupungeille päällystysurakoita eri puolilla Suomea. Työkohteita on mm. Raumalla, Uudessakaupungissa, Eurajoella, Laitilassa, Keravalla, Suonenjoella, Varkaudessa, Pieksämäellä, Joroisissa, Pieksänmaalla, Heinävedellä, Leppävirralla, Rovaniemellä, Rovaniemen maalaiskunnassa, Sodankylässä ja Inarissa.

Teollisuudelle, rakennusliikkeille ja yksityisille tilaajille tehdään päällystystöitä mm. Uudellamaalla, Kuopiossa, Varkaudessa, Raumalla ja Rovaniemellä.

Tiemerkintöjä tehdään aliurakointina Savo-Karjalan tiepiirissä. Lisäksi teemme teiden kunnossapitourakointia Ranualla ja Posiolla.

Kesän tietöistä lisätietoja: www.tiehallinto.fi

Lisätietoja:

Skanska Asfaltti Oy, aluejohtaja Seppo Kemppainen, puh. (016) 368 0210, 0400 392 851, Contact

Skanska Asfaltti Oy, aluejohtaja Pauli Sistonen, puh. 0400 311655, Contact

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Cristina Rinnetie-Uski, puh. (09) 6152 2300, Contact