c

BoKlok-kaupunkivilloja Espooseen

Lehdistötiedotteet 16.5.2003 8.46 CET

Espoon Vanttilaan, osoitteeseen Vantinpuisto 2, rakennetaan kuusi BoKlok-kaupunkivillaa. Kussakin kaupunkivillassa on kaksi kerrosta, molemmissa kerroksissa kolme asuntoa. Rakentaminen aloitetaan syksyllä 2003, ja asunnot valmistuvat syksyllä 2004.

Suuren kiinnostuksen vuoksi asunnot myydään IKEAssa järjestettävän arvonnan tulosten perusteella. BoKlok-koteja esitellään Espoon IKEAssa lauantaina 17.5.2003 klo 9.00-13.00. Klo 14.00 alkaa Espoon BoKlok-kotien osto-oikeuksien arvonta, jonka jälkeen varauksia otetaan vastaan. Arvonnassa voittaneet voivat varata ja ostaa asuntoja, mutta arvontaan osallistuminen tai siinä voittaminen ei velvoita asunnon ostamiseen.

Skanska toi BoKlok-kaupunkivillat suomalaisten ulottuville viime syksynä. Ensimmäiset BoKlok-omistusasunnot valmistuvat elokuussa 2003 Tuusulaan, jonne on rakenteilla 4 kaupunkivillaa, yhteensä 24 asuntoa.

Toinen hanke on Helsingin kaupungin Asuntotuotantotoimistolle rakennettava 54 asunnon kohde Vuosaaressa, osoitteessa Pilvilinnankatu 3. Asunnot valmistuvat vuokra-asunnoiksi Helsingin kaupungille syksyllä 2003.

Ratkaisuna BoKlok edustaa pienimuotoista tiivistä ja matalaa kaupunkirakentamista. Jokainen kuuden asunnon BoKlok-kaupunkivilla piharakennuksineen muodostaa oman suojaisan pihapiirinsä. Suomeen rakennettaviin BoKlok-kohteisiin kuuluvat myös omat pihasaunat.

Mikä on BoKlok?

BoKlok on Skanskan ja IKEAn yhdessä kehittämä konsepti, jossa yhdistyvät hyvä asuminen ja kohtuulliset asumiskustannukset. BoKlok tarjoaa tilan tuntua ja valoisuutta, hyvää toiminnallisuutta, laadukkaita materiaaleja ja pienimuotoisuutta luonnon läheisyydessä sekä jättää rahaa myös muuhun elämiseen.

Lisätietoja: Skanska Kodit Oy, markkinointipäällikkö Erkki Heikkinen, puh. 0400 814 375, Contact

Lue lisää