c

E18 Muurla–Lohja-moottoritie saa kesällä rakentamisvaiheen lopullisen päällysteen

Lehdistötiedotteet 10.5.2011 11.00 CET

E18 Muurla–Lohja-moottoritieosuus saa lopullisen päällysteen tulevan kesän aikana. Päällystystyö on osa rakentamisvaihetta ja se tehdään, kun liikenteelle otosta on kulunut kaksi vuotta.   

Tienkäyttäjien huomioon

Päällystys aloitetaan toukokuun 15. päivänä Lahnajärven eritasoliittymästä, ja työ etenee ensin Turun suuntaan. Juhannusviikolle asti työ tehdään ilta- ja yöaikaan, jotta liikenteelle aiheutuva haitta olisi mahdollisimman pieni. Viikonloppuisin työt keskeytetään perjantaiaamusta sunnuntai-iltaan saakka, joten tie on silloin normaalisti liikenteen käytössä.

Päällystystyön johdosta liikennejärjestelyt muuttuvat ja töiden ajaksi kaistoja suljetaan ja nopeuksia lasketaan. Tunneliosuuksilla yksi ajorata suljetaan ja liikenne siirretään toiselle ajoradalle työn nopeuttamiseksi. Päällystystöiden vuoksi tiellä on alueellisia rajoituksia myös päiväsaikaan. Tienkäyttäjiä pyydetäänkin ottamaan huomioon liikenteelliset rajoitukset ja järjestelyt sekä matka-aikojen mahdollinen piteneminen.

Työt kestävät alkusyksyyn

Kesän aikana päällystetään yhtäjaksoisesti moottoritien koko Muurla–Lohja osuus, yhteensä noin 52 kilometriä. Päällystystöiden aikataulusta tiedotetaan tarvittaessa erikseen töiden edetessä.

 

Päällystystyön suorittaa Lemminkäinen Infra Oy.