c

Koskilehmuksen asuin- ja liiketalo harjakorkeudessa Tampereella

Lehdistötiedotteet 10.2.2005 11.52 CET

Skanska rakentaa Tampellan alueelle Asunto Oy Tampereen Koskilehmus - nimistä asuin- ja liiketaloa, joka valmistuu ensi kesänä. Koskilehmuksen harjannostajaisia vietettiin Tampereella 10.2.

Koskilehmus nousee Tampellan alueen keskeiselle paikalle Tampellan Esplanadin päähän.

Kesäkuun lopussa valmistuvan 6-kerroksisen rakennuksen kaksi alinta kerrosta on toimisto- ja liiketilaa. Neljään ylimpään kerrokseen sekä kiinteistöön liittyvään, saneerattuun Tampellan vanhaan piirustuskonttoriin tulee yhteensä 44 asuntoa. Asunnoista kuusi on loft-asuntoa.

– Loft-asuntoja lähdettiin rakentamaan yhdistellen nykyaikaista tekniikkaa ja teollisuusmiljöön perinteisiä elementtejä, vanhaa punatiiltä sisällä ja ulkona, maalattuja seinäpintoja, tammilautaa ja kiveä lattioissa sekä lasin ja teräksen yhdistelmää, kertoo markkinointipäällikkö Seppo Riihelä.

Koskilehmuksen tiloihin siirtyvät kesällä 2005 Skanskan Tampereella sijaitsevat yhtiöt. 1. kerroksen tiloista on vielä vapaana yksi 86 m2:n tila, joka soveltuu hyvin sekä toimisto- että liiketilaksi.

Suomen Spar Oyj avaa Koskilehmuksen katutasoon uuden, järjestyksessä kymmenennen Spar-myymälän Tampereella. Myymälän pinta-ala on 315 m2.

– Koskilehmuksen Spar-myymälän toiminnan lähtökohtana tulee olemaan tehokas, nopean asioinnin mahdollistava, kokonaisedullinen lähikauppa alueen kuluttajille, kertoo liikepaikkapäällikkö Pertti Hämäläinen Sparista. Kauppiasneuvottelut ovat käynnissä, ja myymälä on tarkoitus avata elokuussa 2005.

Lisätietoja:

Skanska Talonrakennus Oy, aluejohtaja Jyrki Lautarinne, puh. 040 505 1348, Contact

Skanska Kodit, markkinointipäällikkö Seppo Riihelä, puh. 040 8667 033, Contact

Suomen Spar Oy, liikepaikkapäällikkö Pertti Hämäläinen, puh. 040 576 6351, Contact

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Cristina Rinnetie-Uski, puh. (09) 6152 2300, Contact

www.skanska.fi