c

Skanska palkitsi Sähkö Jave Oy:n turvallisimpana yhteistyökumppanina Kuopiossa

Lehdistötiedotteet 17.5.2019 10.17 CET

Sähkö Jave Oy on saanut Skanskan myöntämän turvallisimman yhteistyökumppanin palkinnon Kuopiossa. Skanska palkitsee vuosittain työturvallisuudessa ansioituneita aliurakoitsijoita erinomaisesta työstä työmaiden yhteisen turvallisuuden puolesta.  

”Yhteistyökumppanit ja aliurakoitsijat tekevät turvallisuustyötä kanssamme joka päivä. Sähkö Jave on saanut yksimielisen hyvää palautetta työmailtamme sekä turvallisesta että laadukkaasta työn toteutuksesta. Työt tehdään sovitun ja suunnitellun mukaisesti ja avoin keskustelu auttaa rakentamaan hyvää turvallisuuskulttuuria”, kertoo Skanska Talonrakennus Oy:n yksikönjohtaja Noora Sokero palkinnon perusteluista.

”Työturvallisuus on meille tärkeä asia ja olemme panostaneet siihen yhdessä vuosien ajan. Tuntuu hyvältä saada kiitosta tekemästään työstä”, sanoo Sähkö Jave Oy:n toimitusjohtaja Jari Vepsäläinen.

”Rakentaminen on tiimityötä ja turvallisuustyö koskee kaikkia työmaillamme työskenteleviä. Haluamme kannustaa jokaista tekemään parhaansa turvallisuuden edistämiseksi. Aliurakoitsijamme pääsevät esimerkiksi suorittamaan Skanskan työturvallisuuskursseja verkossa, ja järjestämme työturvallisuusaiheisia koulutuksia ja tapahtumia, joihin aliurakoitsijat ja yhteistyökumppanit kutsutaan mukaan”, sanoo Noora Sokero.

Palkinto jaettiin 16.5.2019 Kuopiossa Rakennusteollisuus RT:n järjestämässä rakennusalan valtakunnallisen työturvallisuusviikon turvallisuusseminaarissa, jossa alan ammattilaiset yhdessä pohtivat alan haasteita ja mahdollisuuksia turvallisen työskentelyn näkökulmasta.

Lisätietoja:

Skanska Talonrakennus Oy, yksikönjohtaja Noora Sokero, puh. 0400 976 904, noora.sokero[at]skanska.fi

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Liisa Salmela, puh. 050 374 3070, liisa.salmela[at]skanska.fi

Sähkö Jave Oy, toimitusjohtaja Jari Vepsäläinen, puh. 0400 577424, jari.vepsalainen[at]sahkojave.fi

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen. Skanska Oy -konserni työllisti vuoden 2018 lopussa 2 152 henkilöä Suomessa.