c

Skanska aloittaa Espoon Niittykumpuun nousevan 16-kerroksisen Hujopin ennakkomarkkinoinnin

Lehdistötiedotteet 6.6.2018 8.00 CET

Skanska käynnistää uusien asuntojen ennakkomarkkinoinnin Espoon Niittykumpuun Liberti-puistokortteliin. Näyttävä As. Oy Espoon Hujoppi nousee 16 kerroksen korkeuteen aivan Niittykummun metroaseman läheisyyteen.

Skanska_Espoon Hujoppi_havainnekuva pihalta 1920 x 1080 px

”Omalle tontille rakennettava 16-kerroksinen Hujoppi kätkee sisäänsä yhteensä 119 kaunista kotia. Hujopin rakentaminen alkaa arviolta syksyllä 2018, ja asunnot valmistuvat alkuvuonna 2021. Hujopin ja sen viereen rakennettavan asukkaiden yhteisen piharakennuksen Miitin myötä puistomainen Liberti-kortteli valmistuu nyt koko komeuteensa”, kertoo projektipäällikkö Anu Åkerman Skanska Kodeilta.

Kotien koot vaihtelevat tehokkaista 29 neliön yksiöistä saunallisiin 4–5 huoneen koteihin, joista suurin on kooltaan 117,5 neliötä. Hujopin ylimpään kerrokseen sijoittuu talon yhteinen saunaosasto, josta avautuvat esteettömät näkymät merelle. Koulut ja kaupat löytyvät läheltä, ja Helsingin keskustaan pääsee läheiseltä Niittykummun metroasemalta 15 minuutissa.

Yhtiön 74 erillisinä osakkeina myytävää autopaikkaa sijaitsevat korttelin pihakannen alle sijoittuvassa erillisessä pysäköintiyhtiössä, BiiliParkissa, johon on kulku hissillä suoraan rappukäytävästä. Korttelista löytyy sähköauton latauspiste. Tornitalon katolla olevien aurinkopaneeleiden tuottamalla sähköllä voidaan myös kattaa osa kiinteistön sähkönkulutuksesta.

Hujopin alakertaan tulee Postin Smartpost-pakettilokerikko, jonne verkko-ostokset ja postipaketit saapuvat näppärästi. Taloyhtiöön asennetaan myös ensimmäisten joukossa Suomessa KONE Residential Flow -ratkaisu, jonka avulla asukkaiden on mahdollista hallinnoida kotitalon ulko-ovia, hissejä ja ovipuhelimia älypuhelimellaan. Ulko-ovet avautuvat ilman napin painalluksia, hissi vie automaattisesti kotikerrokseen ja vieraiden päästäminen sisälle hoituu parilla näytön pyyhkäisyllä. Puhelimesta voi lukea myös taloyhtiön ajankohtaiset ilmoitukset.

”Asumisen helppoutta ja arkea sujuvoittavia palveluja arvostetaan yhä enemmän, ja siksi olemme halunneet tuoda tällaisia ratkaisuja myös Hujopin asukkaiden käyttöön”, Åkerman toteaa.

Lue lisää Espoon Hujopista

 

Lisätietoja:

Skanska Kodit, myynti- ja markkinointijohtaja Marja Kuosma, puh. 040 844 8630 marja.kuosma[at]skanska.fi

Skanska Kodit, projektipäällikkö Anu Åkerman, puh. 040 184 0201, anu.akerman[at]skanska.fi

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Liisa Salmela, puh. 050 374 3070, liisa.salmela[at]skanska.fi