c

Skanskalta uusia koteja Jyväskylän Ainolaan

Lehdistötiedotteet 12.5.2017 7.20 CET

Skanska toteuttaa kolmen asuintalon kokonaisuuden Jyväskylän Ainolan kaupunginosaan Survontielle.

Monista Jyväskylän Tyynen asunnoista avautuu järvimaisema.

As. Oy Jyväskylän Tyynen kolmessa kerrostalossa on yhteensä 72 asuntoa. Kokonaisuuden täydentää erillinen pihasauna, jonka edustalla avautuu terassi ja grillialue. Saunarakennuksessa on oleskelutupa ja minikeittiö, mikä mahdollistaa tilan hyödyntämisen kokousten tai illanviettojen järjestämiseen. Tyynen rinnetontille istutetaan marjapensaita ja omenapuita.

Tyynen ennakkomarkkinointi on käynnistynyt. Rakentaminen alkaa arviolta syksyllä 2017, ja asunnot valmistuvat alkuvuodesta 2019.

Tyynen kotien koot vaihtelevat 31 neliön yksiöistä 72,5 neliön kolmioihin. Useissa kodeissa on oma sauna, ja lisäneliöitä antaa tilava lasitettu parveke. Monista asunnoista avautuu maisema Jyväsjärvelle.

Taloyhtiön autopaikat sijaitsevat tontin reunamilla. Ne myydään erillisinä osakkeina. Tarjolla on 26 autokatospaikkaa ja 26 pihapaikkaa.

Ainolan suosio on helppo ymmärtää - sopivan matkan päässä Jyväskylän ydinkeskustasta avautuu miellyttävän väljästi rakennettu ympäristö. Ainolan vetonaulana on järven ympäri kiertävä suosittu rantaraitti. Alueella on myös uimarantoja.

Tyynen läheisyydessä sijaitsee Ylistönmäen alue, jossa sijaitsevat Technopoliksen ja yliopiston toimitilat. Seminaarinmäen kampusalueelle pyöräilee Ainolasta rantaraittia pitkin noin vartissa. Myös kaupungin keskusta ja Lutakko ovat lähellä. Alle puolentoista kilometrin päässä, Kuokkalan keskustassa, on palveluita ruokakaupoista päiväkoteihin.

Lisätietoja:

Skanska Kodit, asuntomyyjä Tuija Lundberg, puh. 040 520 5779, tuija.lundberg[at]skanska.fi

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Liisa Salmela, puh. 050 374 3070, liisa.salmela[at]skanska.fi

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2016 oli noin 946 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli vuoden lopussa 2 018.