c

Manskun Rasti, Talisman

Ruskeasuo, Helsinki

Visualisointi 12 kerroksisesta Talismanista Mannerheimintien varrella
1 / 5 Talisman, Manskun Rasti
Visualisointi Manskun Rastin sisäpihasta, josta pääsee Talismaniin
2 / 5 Manskun Rastin sisäpiha
Visualisointi Talismanin aularavintolasta
3 / 5 Talismanin näyttävä sisääntulokerros
Visualisointi Manskun Rastin sisäpihasta
4 / 5 Manskun Rastin sisäpiha
Ilmakuva Ruskeasuosta, jonne Manskun Rasti on visualisoitu Mannerheimintien varteen
5 / 5 Manskun Rasti ja Talisman keskeisellä sijainnilla Mannerheimintien varrella

Huippuluokan toimistotilaa

Talismanin tilat ovat modernit ja energiatehokkaat, sisäilma on laadukasta ja toimistotilat ovat äärimmäisen muuntojoustavia. Manskun Rastin sijainti Mannerheimintien risteyksessä takaa loistavan näkyvyyden yrityksellenne.

Hakamäentien ja Mannerheimintien kulmassa sijaitseva Manskun Rasti tulee koostumaan neljästä erillisestä toimistorakennuksesta. Talojen väliin muodostuva yhteinen piha-alue muistuttaa ilmasta katsottuna rastia, mistä projektin nimikin juontuu. Pihakannen alta löytyy toinen rakennuksia yhdistävä tekijä: 550-paikkainen parkkikellari. Myös talojen nimillä on yhteinen tarina, sillä rakennukset on nimetty C.G.E. Mannerheimin hevosten mukaan. Korttelin kaksi ensimmäistä rakennusta – Kathy ja Neptun – ovat valmistuneet vuonna 2012.

Talisman rakennetaan LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) – ympäristösertifioinnin ehdoin. Rakennuksen ympäristö- ja energiatehokkuuden hyödyt konkretisoituvat yrityksille energiankulutuksen vähentymisenä, kustannussäästöinä ja imagohyötyinä. Runsas luonnonvalo ja älykkäät, muunneltavat tilaratkaisut edistävät työhyvinvointia ja viihtyvyyttä sekä lisäävät työtehokkuutta.

Tilat

Talismanin sisätiloja hallitsee komea atrium, joka tuo koko rakennukseen valoisuutta ja avoimuuden tuntua. Kuten muissakin Manskun Rastin taloissa, myös Talismanin atriumin funktionaalisena ideana on siirtää häiritsevä toiminta pois rakennuksen reunoilla sijaitsevilta avotoimistoalueilta.

Rakennuksen kaikki toimistotilat taipuvat niin perinteiseksi huonekonttoriksi kuin dynaamiseksi avotilaksi, tai näiden yhdistelmäksi. Hyvin suunniteltu työympäristö tukee yrityksen liiketoimintaa ja luo hyvinvointia ja tehokkuutta.

Rakennukseen on suunnitteilla lounasravintolan lisäksi kokouskeskus ja edustustiloja. Monipuolisten ja kattavien yhteispalvelujen ansiosta on helpompi unohtaa rutiinit ja keskittyä oman liiketoiminnan kehittämiseen.

Sijainti

Hakamäentie, Mannerheimintie ja Hämeenlinnanväylä ovat pääkaupunkiseudun - ja itse asiassa koko Suomen - vilkasliikkeisimpiä teitä. Vilkas liikenne takaa erinomaisen näkyvyyden Manskun Rastin yrityksille, Hakamäentunneli puolestaan takaa liikenteen sujuvuuden. Tämän lisäksi "Kehä 0" -nimelläkin tunnettua Hakamäentietä pitkin pääsee niin Turun-, Vihdin-, Tuusulan- kuin Lahdentiellekin sukkelasti.

Saavutettavuus julkisilla kulkuneuvoilla on niin ikään kohdillaan: esimerkiksi Pasilan juna-asemalle suuntautuu tiheä liityntäliikenne, ja kymmenet muut bussilinjat kulkevat aivan Manskun Rastin editse. Pyöräilevät työntekijät puolestaan kiittävät Ruskeasuon hyvää saavutettavuutta kaikista ilmansuunnista.

Päivitetty: 16.5.2017

osuma(a) (8)