c

Manskun Rasti, Lilly

Ruskeasuo, Helsinki

Visualisointi Manskun Rastin sisäpihasta, josta on sisäänkäynti Lillyyn
1 / 3 Lilly, Manskun Rasti
Visualisointi Manskun Rastin sisäpihasta
2 / 3 Manskun Rastin sisäpiha
Ilmakuva Ruskeasuosta, jonne Manskun Rasti on visualisoitu Mannerheimintien varteen
3 / 3 Manskun Rasti ja Lilly keskeisellä sijainnilla Mannerheimintien varrella

Huippuluokan toimistotilaa

Lilly tilat ovat modernit ja energiatehokkaat, sisäilma on laadukasta ja toimistotilat ovat äärimmäisen muuntojoustavia. Manskun Rastin sijainti Mannerheimintien risteyksessä takaa loistavan näkyvyyden yrityksellenne.

Hakamäentien ja Mannerheimintien kulmassa sijaitseva Manskun Rasti koostuu neljästä erillisestä toimistorakennuksesta. Talojen väliin muodostuva yhteinen piha-alue muistuttaa ilmasta katsottuna rastia, mistä projektin nimikin juontuu. Pihakannen alta löytyy toinen rakennuksia yhdistävä tekijä: 550-paikkainen parkkikellari. Myös talojen nimillä on yhteinen tarina, sillä rakennukset on nimetty C.G.E. Mannerheimin hevosten mukaan. Korttelin kaksi ensimmäistä rakennusta – Kathy ja Neptun – ovat valmistuneet vuonna 2012.

Lilly rakennetaan LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) – ympäristösertifioinnin ehdoin. Rakennuksen ympäristö- ja energiatehokkuuden hyödyt konkretisoituvat yrityksille energiankulutuksen vähentymisenä, kustannussäästöinä ja imagohyötyinä. Runsas luonnonvalo ja älykkäät, muunneltavat tilaratkaisut edistävät työhyvinvointia ja viihtyvyyttä sekä lisäävät työtehokkuutta.

Tilat

Neljäntenä Manskun Rastin toimistotaloista valmistuu Lilly. Se on taloista viimeisin vaan ei vähäisin; Lilly edustaa samaa takuuvarma laatua kuin muutkin Manskun Rastin talot: energiatehokkuus, erinomainen sisäilma, joustavat tilat ja kaikki edellytykset nykyaikaiseen toimistotyöhön.

Sisääntulokerrokseen on suunnitteilla neuvottelutilojen ja pienen kahvilan oheen jopa 300 neliömetriä liiketilaa. Sijainti on esimerkiksi parturikampaamolle tai muulle pienyritykselle erinomainen - työskenteleehän kivenheiton sisällä useampi tuhat potentiaalinen asiakas. Toiseen kerrokseen on muiden rakennusten tavoin sijoitettu neuvotteluhuonekeskus, jonka tilat ovat kaikkien käyttäjien varattavissa.

Sijainti

Hakamäentie, Mannerheimintie ja Hämeenlinnanväylä ovat pääkaupunkiseudun - ja itse asiassa koko Suomen - vilkasliikkeisimpiä teitä. Vilkas liikenne takaa erinomaisen näkyvyyden Manskun Rastin yrityksille, Hakamäentunneli puolestaan takaa liikenteen sujuvuuden. Tämän lisäksi "Kehä 0" -nimelläkin tunnettua Hakamäentietä pitkin pääsee niin Turun-, Vihdin-, Tuusulan- kuin Lahdentiellekin sukkelasti.

Saavutettavuus julkisilla kulkuneuvoilla on niin ikään kohdillaan: esimerkiksi Pasilan juna-asemalle suuntautuu tiheä liityntäliikenne, ja kymmenet muut bussilinjat kulkevat aivan Manskun Rastin editse. Pyöräilevät työntekijät puolestaan kiittävät Ruskeasuon hyvää saavutettavuutta kaikista ilmansuunnista.

Päivitetty: 16.5.2017

osuma(a) (8)