M117

M117 logo

M117 on toimistotalo, jolla on loistava sijainti Mannerheimintien päässä, Keskuspuiston kupeessa. Tänne pääsee helposti monesta suunnasta ja monenlaisella kulkuvälineellä. Hektiseen työpäivään voit täällä helposti myös upottaa palauttavan hetken luonnossa. M117 on uudistettu ihmiskeskeisesti hyvinvointia tukevaksi, WELL-sertifikaatin kriteerien mukaisesti. 

Osoite: Mannerheimintie 117, Helsinki
Pinta-ala: 7 300 m2
Valmistunut: kesällä 2012, uudistus valmistunut 03/2020
Kerroksia: 8 + 3 paikoituskellaria
Kerrosala: n. 850 m2, jaettavissa jopa kolmelle yritykselle
LEED Platinum -ympäristösertifikaatti
WELL Gold
-hyvinvointisertifikaatti

Ravintola, neuvottelutiloja, auto- ja polkupyöräpaikoitus, kuntosali sekä terassi

 

Hyvät yhteydet moneen suuntaan

Kohdetta palvelevat Mannerheimintietä ja Hakamäentietä / Vihdintietä pitkin menevät bussilinjat. Kympin ratikan päätepysäkille on noin 10 minuutin kävelymatka ja Ilmalan juna-asemallekaan ei ole kuin reilu kilometri. Autolla pääset Kehä I:lle viidessä minuutissa, Turun väylän alkuun vajaassa kymmenessä ja lentokentälle 20 minuutissa.

Viihtyisä aula palvelee

Uudistuneen M117:n vehreä ja eläväinen aula vastaanottoineen toivottaa niin talon käyttäjät kuin vieraatkin tervetulleeksi. Aulan viihtyisillä istuinryhmillä voit halutessasi työskennellä tai pitää vapaamuotoisia palavereita ja samalla nauttia lounaskahvilan tuoreista antimista.

Haluamme auttaa sinua pitämään työn ja muun elämän tasapainossa. Peruspalveluiden lisäksi yhteistyökumppaniemme lisäpalvelut sujuvoittavat arkeasi. Miltä kuulostaisivat vaikkapa pesula- tai kauppakassipalvelut?

M117 auttaa voimaan paremmin

M117:n uudistamisessa on noudatettu WELL-sertifikaatin kriteerejä, eli rakennuksen suunnittelussa ihmisten hyvinvoinnin tukeminen on otettu monin eri tavoin systemaattisesti huomioon.

Katso video

Ei mikään tavallinen toimisto

Yhteiskäyttöiset neuvottelutilat ihastuttavat persoonallisuudellaan.

Tilat tarpeidenne mukaan

M117 tarjoaa yrityksellesi modernit, muuntojoustavat tilat, jotka suunnitellaan palvelemaan juuri teidän tarpeitanne. Oma monitilatoimistosi tukee prosessejanne ja työyhteisönne tuottavuutta ja hyvinvointia. Viihtyisät ja toimivat yleiset tilat ja sen tarjoamat palvelut sujuvoittavat arkeasi.

Työmatkapyöräilijän unelma

Pyörällä työmatkansa kulkeville M117 on loistava kohde, ympäri vuoden. M117:lle johtaa hyvät kevyen liikenteen väylät kaikista pääilmansuunnista ja niitä pidetään erinomaisessa kunnossa myös talvella niin kaupungin kuin Keskuspuiston puolella. M117:ssa on myös hyvät tilat pyörien säilytykseen.

Luontoelämyksiä vaikka keskellä työpäivää

Keskuspuisto tarjoaa tässä kohteessa muitakin uniikkeja mahdollisuuksia. Jos työmatkapyöräily ei ole sinulle vaihtoehto, voit nauttia kaupunkiluonnosta ja sen hyvinvointivaikutuksista monilla muillakin tavoilla: Käy juoksu- tai kävelylenkillä ennen tai jälkeen työpäivän, pidä tiimin kanssa kävelypalaveri tai syö lounasevääsi puistossa!

Ideoita ja inspiraatiota

Lue ajankohtaisia toimistoihin ja työskentelyyn liittyviä artikkeleita, tutustu uusiimpiin työelämän trendeihin ja saa ideoita työympäristösi parantamiseen.

Lue lisää
Uudistuneen M117 -toimistotalon kutsuva vastaanotto
1.
Teemoitetut neuvotteluhuoneet saa luovuuden kukoistamaan
2.
M117 toimistotalon atriumin katto
3.
Uudistuneen M117 -toimistotalon eläväinen aulatila
4.
Teemoitetut neuvotteluhuoneet saa luovuuden kukoistamaan
5.
Kuva Mannerheimintien kevyenliikenteen väylästä
6.
Teemoitetut neuvotteluhuoneet saa luovuuden kukoistamaan
7.
Kuva M117 toimistotalon sisäänkäynnistä
8.
Kuva M117 toimistotalon yläpuolelta, josta käy ilmi talon muoto
9.
Uudistuneen M117 -toimistotalon eläväisen aulan sohvaryhmä
10.
Uudistuneen M117 -toimistotalon monitioimitila
11.
Teemoitetut neuvotteluhuoneet saa luovuuden kukoistamaan
12.

Ota yhteyttä