c

K6

Sörnäinen, Helsinki

  • K6-toimitalo visualisoituna ilmakuvaan Sörnäisten rannasta
  • Visualisointi K6-toimitalon aulatilasta
  • Visualisointi K6-toimitalon toimistosta monitilaympäristössä
  • Visualisointi K6-toimitalon toimistosta monitilaympäristössä
  • Sisävisualisointi K6-toimitalon kahdeksannesta kerroksesta, josta aukeaa merinäkymät yli Kruunuvuorenselän Merihakaan päin
  • Sisävisualisointi K6-toimitalon kahdeksannesta kerroksesta, josta aukeaa merinäkymät yli Kruunuvuorenselän Kalasatamaan päin
  • Visualisointi K6-toimitalon kahdeksannen kerroksen terassilta

Toimitilat keskellä luovaa ympäristöä

K6 on uudenlainen, ekotehokas toimitalo, joka rakennetaan ympäristönsä ehdoilla Kaikukadulle, Sörnäisten rantaan. K6 tarjoaa viihtyisää ja muuntojoustavaa työtilaa jopa 700 henkilölle, yhteensä noin 12 000 m².

Kahdeksankerroksisen K6 rouheankauniiden tiiliseinien sisältä löytyy mahtava määrä innovaatioita, uusinta talotekniikkaa ja ympäristöä säästävää teknologiaa. Talo rakennetaan LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) – ympäristösertifioinnin ehdoin. Rakennuksen ympäristö- ja energiatehokkuuden hyödyt konkretisoituvat yrityksille energiankulutuksen vähentymisenä, kustannussäästöinä ja imagohyötyinä. Runsas luonnonvalo, merinäköala ja älykkäät, muunneltavat tilaratkaisut edistävät työhyvinvointia ja viihtyvyyttä sekä lisäävät työtehokkuutta.

Tilat

Yhdessä kerroksessa on reilut 1 500 neliömetriä vuokrattavaa alaa, joka voidaan tarvittaessa jakaa jopa neljään osaan. Työtilojen avarista ikkunoista aukeaa merinäköala yli Kruunuvuorenselän. Kaikki työpisteet voidaan sijoittaa siten, että niistä on näkymä ulos, ja päivänvaloa tulvii työpisteelle runsaasti.

Sisääntulokerrokseen tulee ravintola ja ylimpään kerrokseen yhteiskäytössä oleva terassi. Ensimmäiseen kerrokseen suunnitellaan myös esimerkiksi liikuntatilaksi soveltuva monitoimitila sekä vuokrattavaa toimisto-/liiketilaa. Kolmessa kellarikerroksessa on mm. 130 autopaikkaa.

Rakennuksen kaikki toimistotilat taipuvat niin perinteiseksi huonekonttoriksi kuin dynaamiseksi avotilaksi, tai näiden yhdistelmäksi. Hyvin suunniteltu työympäristö tukee yrityksen liiketoimintaa ja luo hyvinvointia ja tehokkuutta.

Sijainti

Meren rannalla Sörnäisissä, Kallion kupeessa on enää yksi vapaa tontti, jolle K6 rakennetaan. Sitä ympäröi elinvoimainen ja vilkas kaupunginosa, joka vetää puoleensa ennakkoluulottomia ja menestyviä yrityksiä monilta eri aloilta. Ympäristön palvelut kehittyvät vauhdilla, ja mm. kantakaupungin kiinnostavin ravintolavalikoima löytyy kävelyetäisyydeltä.

K6:sta on lyhyt matka mihin vain – keskustaan, pääväylille, Rautatientorille, ja jopa Ruoholahteen, jonne metromatka Sörnäisistä kestää 7 minuuttia. Kevyen liikenteen väylätkin aukeavat nurkan takaa.

Päivitetty: 16.5.2017

osuma(a) (8)