c

Aviabulevardi II

Aviapolis, Vantaa

  • Visualisointi Aviabulevardi II-toimitalon aulasta ja ravintola-alueesta
  • Visualisointi yönäkymistä lentokentältä Aviabulevardin toimistotaloille
  • Visualisointi Aviabulevardi II:n monitilatoimistosta
  • Visualisointi Aviabulevardi II:n kaksikerroksisesti showroom-tilasta
  • Visualisointi seitsemännen kerroksen kattoterassista
  • Aviabulevardin ylimpiä kerroksia visualisointuna iltahämärällä

Asiantuntijan asemapaikka

Aviabulevardissa yhdistyy kaikki mitä kansainvälinen yritys voi kaivata. Sijainti takaa, että liikut helposti niin Suomessa kuin kotimaan rajojen ulkopuolellakin. Autopaikkoja on runsaasti sinun ja asiakkaittesi tarpeisiin. Vierestä löytyy hotelli sekä valtava valikoima yritys- ja yksityispalveluja.

Aviabulevardi II:seen tulee noin 8 000 neliömetriä modernia toimistotilaa, joka palvelee joustavuudellaan kaikenkokoisia yrityksiä. Erityisesti tilat suunnitellaan myynti- ja asiantuntijaorganisaatioiden tarpeisiin ja tiloja voidaan muunnella asiakkaan toiveitten mukaisesti. Toimistotaloihin on suunnitteilla myös monipuoliset ja kattavat yhteiset palvelut, joiden ansiosta sinun on helpompi unohtaa rutiinit ja keskittyä oman liiketoimintasi kehittämiseen.

Aviabulevardi II toimistotalo rakennetaan LEED (Leadership in Energy and Environment Design) – ympäristösertifioinnin ehdoin. Rakennuksen ympäristö- ja energiatehokkuuden hyödyt konkretisoituvat yrityksille energiankulutuksen vähentymisenä, kustannussäästöinä ja imagohyötyinä.

Tilat

Yhdessä kerroksessa on n. 1 200 neliömetriä vuokrattavaa alaa, joka voidaan tarvittaessa jakaa jopa neljään osaan. Aulaan on suunnitteilla deli-tyyppinen ravintola ja ylimpään kerrokseen edustussaunan ja neuvottelutilan lisäksi kattoterassi ja Skybar. Ensimmäisessä kerroksessa on toimistotiloja sekä näyttävällä huonekorkeudella oleva tila, jossa on parvi ja mahdollisuus tehdä pääsy toimistorakennuksen toiseen kerrokseen. Tilaan on oma sisäänkäynti ja se sopii erinomaisesti esimerkiksi showroomiksi.

Rakennuksen kaikki tilat taipuvat niin perinteiseksi huonekonttoriksi kuin dynaamiseksi avotilaksi, tai näiden yhdistelmäksi. Hyvin suunniteltu työympäristö tukee yrityksen liiketoimintaa ja luo hyvinvointia ja tehokkuutta.

Skanskalla on vahva kansainvälinen kokemus erilaisten monitilaratkaisujen suunnittelusta. Autamme teitä löytämään yrityksenne ja työntekijöittenne kannalta parhaimmat ratkaisut tilasuunnittelussa. Kysy meiltä näkemystä!

Sijainti

Aviabulevardi II sijaitsee kävelymatkan päässä Kehäradan Aviapolis-aseman pohjoisesta sisäänkäynnistä. Pääset toimistoltasi parissa minuutissa Helsinki-Vantaan kansainväliselle lentokentälle ja siitä lentäen maailmalle. Liikut yhtä helposti myös kotimaan rajojen sisällä. Juna vie sinut rivakasti Helsingin keskustaan ja sujuvasti muualle Suomeen. Viereistä Kehä III:sta eli E18-tietä autolla pääsee sujuvasti niin Vuosaaren satamaan kuin miljoonakaupunki Pietariin. Ei ihme, että Aviapoliksen alueella toimii jo nykyisin yli 1 000 yritystä, joissa työskentelee noin 35 000 henkilöä.

Toimistojen lisäksi alueelle tullaan rakentamaan liiketiloja, liikennekeskus sekä asuntoja. Aviabulevardin toimistojen naapurista löytyy jo nyt hotelli Clarion. Aviapoliksen seudun monipuolinen kehittäminen takaa myös palveluiden laajan saatavuuden.

Jaa
Päivitetty: 16.5.2017

osuma(a) (7)