Aspnäs

Aspnas_logo_black_rgb

Kallion kulmille, Kurvin kainaloon ja melkein siihen Hakaniemen torin laidalle nousee Aspnäs – aivan ainutlaatuinen paikka, joka tarjoaa sisältöä koko elämän mittakaavalla. Kortteliin sijoittuu moderneja toimisto- ja co-working tiloja sekä liiketiloja niin ravintoloille, kahviloille kuin kivijalkamyymälöiksi. Samaan kortteliin rakentuu myös asuntoja, joista löydät korkeita huoneita, upeita näkymiä ja modernia teollisuusfiilistä.

Helsingin vetovoimaisin alue

Aspnäs nousee Sörnäisten rantaan, keskelle Kallion sykettä ja aivan meren läheisyyteen. Alue on kiihkeästi kehittyvä luovien alojen ja kulttuurin keskittymä, mikä tekee siitä yhden kaupungin vetovoimaisimmista paikoista. Täältä löytyy kaikki uusi ja kiinnostava ravintoloista ja yökerhoista shoppailuun ja rentoon hengailuun. Eikä sovi unohtaa toria, kauppahallia, saunoja, kulttuuritapahtumia, teattereita ja terasseja – siis kaikkea sitä, mikä luo aidon kalliolaiselämän viehätyksen.

 

Osoite: Haapaniemenkatu 4, Helsinki
Toimistoa yht.: 15 300 m² (kerrokset 2-8)
Liiketilaa yht.: 2. 400 m² (1. kerros)
Kerroksia: 8 + 2 paikoituskellaria
Kerrosala: n. 2 100 m², jaettavissa jopa kuudelle yritykselle
Rakentamisaika: 2024 - 2026 

Toimistojen ja liiketilojen osalta Aspnäsille tavoitellaan Gold tasoa niin LEED ympäristösertifioinnissa kuin WELL hyvinvointisertifioinnissa. Talo tarjoaa valmistuessaan ravintola- ja kahvilapalveluita, mahdollisesti neuvottelu ja co-workingtiloja. Pysäköinti on maanalaisessa parkkihallissa ja polkupyörille on säilytystila katutasossa. 

Elämän kokoinen kortteli

Rakentaminen on suunniteltu alkavan alkuvuodesta 2024. Aspnäsin oma kampanjasivusto päivittyy suunnitelmien ja aikataulun tarkentuessa. Aspnäs.fi 'ssä pysyt ajatasalla ja tutustut tiloihin ja rakennukseen paremmin.

Aspnäs.fi

Kallion kulmilla ja Kurvin kainalossa

Paras sijainti, mitä kaupunkilainen voi toivoa. Aspnäsissä puistot, kaupat, ravintolat, julkisen liikenteen pysäkit, liikuntapaikat ja kulttuuri ovat kaikki askeleen parin päässä. Aspnäs itsekin tarjoaa monipuolisia palveluita.

Hyvinvointia tukevia toimistotiloja

Aspnäsin muuntojoustavat toimistotilat suunnitellaan tukemaan ihmisten hyvinvointia WELL-sertifikaatin kriteerien mukaan. Aspnäsiin on myös suunnitteilla co-working- ja neuvottelutiloja niin yritysten kuin asukkaiden käytettäviksi.

Tutustu Aspnäsiin tarkemmin omalla sivustolla Aspnäs.fi.

Aspnäs.fi

Ota yhteyttä

Ideoita ja inspiraatiota

Lue ajankohtaisia toimistoihin ja työskentelyyn liittyviä artikkeleita, tutustu uusiimpiin työelämän trendeihin ja saa ideoita työympäristösi parantamiseen.

Lue lisää