c

Freeway logistic

Sipoo

 

Monipuolinen logistiikka-alue pääkaupunkiseudun avainpaikalle

Skanska on mukana rakentamassa Sipooseen, Helsinki–Lahti-moottoritien läheisyyteen mittavaa logistiikan keskusta – Freeway Logistics Cityä.

Logistiikka-alue on laajuudeltaan noin 100 hehtaaria. Kotimaisen ja kansainvälisen tavaraliikenteen, varastoinnin ja tuotannon vaihteleviin tarpeisiin soveltuvia tiloja rakennetaan alueelle yhteensä satoja tuhansia neliöitä..

Sujuvasti valtaväylille ja satamaan

Valmistuttuaan Freeway Logistics City on merkittävä talouden ja logistiikan keskittymä, josta on sujuvat ja ruuhkattomat yhteydet kaikkiin ilmansuuntiin. Vuosaaren sataman ja Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyys vahvistavat keskuksen houkuttelevuutta liiketoiminnalle.

Freeway Logistics Cityn alueelle toimii jo S-ryhmän  suurvarasto sekä raskaan kaluston palveluihin erikoistunut PNO Trailer.

Alueen etuna on myös rakentamiselle erinomaisesti soveltuva maaperä. Rakennukset perustetaan louhitulle ja tasoitetulle kalliopinnalle.

Erinomainen sijainti tavaravirtojen risteyksessä

Freeway Logistics City sijaitsee Sipoon länsiosassa, Keravantien varrella. Lähellä olevan Lahden moottoritien (E75) kautta logistiikkakeskuksesta on sujuvat ja nopeat yhteydet pääkaupunkiseudun liikenteen solmukohtiin.

Freeway Logistics Citystä on matkaa

  • Kehä 3:lle 15 kilometriä
  • Helsinki-Vantaan lentokentälle 20 kilometriä
  • Porvoonväylälle (E18) 20 kilometriä
  • Vuosaaren satamaan 25 kilometriä
  • Helsingin keskustaan 30 kilometriä.

Freeway Logistics Citystä on helppo ohjata tavaravirtoja kaikkialle Suomeen ja Eurooppaan.

Jaa
Päivitetty: 17.5.2017

osuma(a) (7)