c

Liiketilat Vantaalla

Olemme rakentaneet liiketiloja Vantaalla muun muassa Kivistöön ja Tikkurilaan. Suomen neljänneksi suurin kaupunki sijoittuu maan sisäisen muuttoliikenteen kärkipaikoille ja on työpaikkakehityksen edelläkävijä. Muuta yrityksesi Vantaalle, kuluttajakaupan keskittymään!

Vantaan Molskotti

Topaasikuja 2, 01700 Vantaa

Vantaan Molskotti on rakenteilla oleva kerrostalokohde Vantaan Kivistön keskustassa, aivan juna-aseman tuntumassa. Kivistö kehittyy vauhdilla pääkaupunkiseudun urbaanin asumisen mallialueeksi. Kehärata ja muu julkinen liikenne tuo nopeasti perille Kivistöön, jossa nautitaan aktiivisesta kaupunkimaisuudesta, hyvistä ulkoilumahdollisuuksista ja kaupunkitaiteesta.

Pohjapiirustus_Molskotti_liiketila
1 / 2

Liiketila 2

Tämä liiketila tarjoaa hyvät puitteet liiketoiminnallisesi ja soveltuu myymäläksi, showroomiksi tai vaikkapa pientoimistoksi. Liiketilat ovat toimivia, neliöltään tehokkaiksi suunniteltuja ja ne sijaitsevat moderneissa uudiskohteissa. Ota yhteyttä ja kerro mihin tarpeeseen etsit liiketilaa! Liiketilan neliöt: 31,5 m².

Sijaintikaavio_Molskotti_liiketila
2 / 2

Sijaintikaavio

Vantaan Popliini

Horsmakuja 6, 01300 Vantaa

 

Pohjapiirustus_Popliini_liiketila
1 / 2

Liiketila 1

Tämä liiketila tarjoaa hyvät puitteet liiketoiminnallisesi ja soveltuu myymäläksi, showroomiksi tai vaikkapa pientoimistoksi. Liiketilat ovat toimivia, neliöltään tehokkaiksi suunniteltuja ja ne sijaitsevat moderneissa uudiskohteissa. Ota yhteyttä ja kerro mihin tarpeeseen etsit liiketilaa! Liiketilan neliöt: 92,5 m².

Sijaintikaavio_Popliini_liiketila
2 / 2

Sijaintikaavio

Vantaan Vetehinen

Leineläntie 4, 01340 Vantaa

 

Pohjapiirustus_Vetehinen_liiketila
1 / 2

Liiketila B61

Tämä liiketila tarjoaa hyvät puitteet liiketoiminnallisesi ja soveltuu myymäläksi, showroomiksi tai vaikkapa pientoimistoksi. Liiketilat ovat toimivia, neliöltään tehokkaiksi suunniteltuja ja ne sijaitsevat moderneissa uudiskohteissa. Ota yhteyttä ja kerro mihin tarpeeseen etsit liiketilaa! Liiketilan neliöt: 49 m².

Sijaintikaavio_Vetehinen_liiketila
2 / 2

Sijaintikaavio

Jaa
Päivitetty: 21.5.2019

osuma(a) (10)