c

Liiketilat Tampereella

Mistä sinä tunnet Tampereen: Tampellasta, Näsijärvestä, Ratikasta vai Tammerkoskesta? Rakennamme eri puolille Tamperetta ja kohteissamme löytyy myös liiketiloja. Löydä yrityksellesi juuri teille sopivat liiketilat suositusta asuin- matkailu- ja opiskelukaupungista!

Luminary

Itsenäisyydenkatu 3, 33100 Tampere

Etsitkö liiketilaa vilkkaasta ja urbaanista kaupunkiympäristöstä? Tampereen uuden 21-kerroksisen Luminaryn ympärille avautuu viihtyisä pysähdyspaikka kahviloineen, ravintoloineen ja liikkeineen. Raitiovaunupysäkiltä ja rautatieasemalta on vain muutaman minuutin kävelymatka. Luminaryssä on vielä vapaana muutamia liiketiloja.

LH3 luminary
1 / 2

Liiketila 3

Tämä liiketila (59,5m²) tarjoaa hyvät puitteet liiketoiminnallisesi ja soveltuu myymäläksi, showroomiksi tai vaikkapa pientoimistoksi. Liiketilat ovat toimivia, neliöltään tehokkaiksi suunniteltuja ja ne sijaitsevat moderneissa uudiskohteissa. Ota yhteyttä ja kerro mihin tarpeeseen etsit liiketilaa!

MY Liiketila 7
2 / 2

Liiketila 7

Tämä liiketila (140 m²) tarjoaa hyvät puitteet liiketoiminnallisesi ja soveltuu myymäläksi, showroomiksi tai vaikkapa pientoimistoksi. Liiketilat ovat toimivia, neliöltään tehokkaiksi suunniteltuja ja ne sijaitsevat moderneissa uudiskohteissa. Ota yhteyttä ja kerro mihin tarpeeseen etsit liiketilaa!

Päivitetty: 21.5.2019

osuma(a) (5)