c

Liiketilat muissa kaupungeissa

Myymme pienliiketiloja myös muissa Suomen kaupungeissa, kuten Kauniaisissa ja Lahdessa. Tutustu toimiviin liiketiloihin ja löydä yrityksellesi juuri sopivat tilat sellaisesta ympäristöstä, joka edistää liiketaloudellisia tavoitteitasi.

Kirkkonummen Tammi

Ervastintie 1, 02400 Kirkkonummi 

Liiketila myydään vuokrattuna.

Pohjapiirustus_Tammi_liiketila
1 / 4

Liiketila 1

Tämä liiketila tarjoaa hyvät puitteet liiketoiminnallisesi ja soveltuu myymäläksi, showroomiksi tai vaikkapa pientoimistoksi. Liiketilat ovat toimivia, neliöltään tehokkaiksi suunniteltuja ja ne sijaitsevat moderneissa uudiskohteissa. Ota yhteyttä ja kerro mihin tarpeeseen etsit liiketilaa! Liiketilan neliöt: 280,5 m².

Sijaintikaavio_Tammi_liiketila
2 / 4

Sijaintikaavio

Pohjapiirustus_Tammi_liiketila2
3 / 4

Liiketila 2

Tämä liiketila tarjoaa hyvät puitteet liiketoiminnallisesi ja soveltuu myymäläksi, showroomiksi tai vaikkapa pientoimistoksi. Liiketilat ovat toimivia, neliöltään tehokkaiksi suunniteltuja ja ne sijaitsevat moderneissa uudiskohteissa. Ota yhteyttä ja kerro mihin tarpeeseen etsit liiketilaa! Liiketilan neliöt: 98 m².

Sijaintikaavio_Tammi_liiketila2
4 / 4

Sijaintikaavio

Kuopion Kuvernööri

Suokatu 35, 70110 Kuopio

 

kuopion_kuvernoori1
1 / 2

Liiketila D61

Tämä liiketila tarjoaa hyvät puitteet liiketoiminnallisesi ja soveltuu myymäläksi, showroomiksi tai vaikkapa pientoimistoksi. Liiketilat ovat toimivia, neliöltään tehokkaiksi suunniteltuja ja ne sijaitsevat moderneissa uudiskohteissa. Ota yhteyttä ja kerro mihin tarpeeseen etsit liiketilaa! Liiketilan neliöt: 86 m².

kuvernoori_sijaintikaavio
2 / 2

Sijaintikaavio

Rovaniemen Laura

Kansankatu 13, 96100 Rovaniemi

 

rovaniemen_laura
1 / 2

Liiketila 4

Tämä liiketila tarjoaa hyvät puitteet liiketoiminnallisesi ja soveltuu myymäläksi, showroomiksi tai vaikkapa pientoimistoksi. Liiketilat ovat toimivia, neliöltään tehokkaiksi suunniteltuja ja ne sijaitsevat moderneissa uudiskohteissa. Ota yhteyttä ja kerro mihin tarpeeseen etsit liiketilaa! Liiketilan neliöt: 216,5 m².

laura_sijaintikaavio
2 / 2

Sijaintikaavio

Päivitetty: 21.5.2019

osuma(a) (6)