c

Liiketilat Helsingissä

Skanska on rakentanut useita liiketiloja Helsingin suosituimmille asuinalueille, muun muassa Telakkarantaan ja Lauttasaareen. Helsinki on maan suurin elinvoimaisen yritystoiminnan keskittymä, joka houkuttelee turisteja ja vierailijoita ympäri vuoden. Hanki yrityksellesi liiketila pääkaupungin vilkkailta kaduilta!

Helsingin Knot

Hietalahdenranta 2, 00150 Helsinki

knot lt1 71
1 / 4

Liiketila 1

Tämä tila tarjoaa hyvät puitteet liiketoiminnallisesi ja soveltuu esimerkiksi pienmyymäläksi, kampaamoksi tai vaikkapa showroomiksi. Tila on jaettavissa kahteen osaan. Toiseen tilaan voisi jopa suunnitella pienkahvilan. Ota yhteyttä ja kerro mihin tarpeeseen etsit liiketilaa. Liiketilan pinta-ala on 71 m².

knot lt2 206
2 / 4

Liiketila 2

Etsitkö vuokratilaa? Tämä tila tarjoaa upeat puitteet liiketoiminnallisesi ja soveltuu erinomaisesti ravintolaksi, jossa merinäkymät ja terassimahdollisuus. Ota yhteyttä ja kerro lisää toiminnastasi. Ravintolan pinta-ala on 227,5 m².

knot lt3 42
3 / 4

Liiketila 3

Tämä tila tarjoaa hyvät puitteet liiketoiminnallisesi ja soveltuu esimerkiksi pienmyymäläksi, kampaamoksi tai vaikkapa showroomiksi. Tila voisi toimia myös jopa pienkahvilana muutamalla asiakaspaikalla.. Ota pian yhteyttä ja kerro mihin tarpeeseen etsit liiketilaa. Liiketilan pinta-ala on 42,5 m².

knot lt4 227
4 / 4

Liiketila 4

Etsitkö vuokratilaa? Tämä tila tarjoaa upeat puitteet liiketoiminnallisesi ja soveltuu erinomaisesti ravintolaksi, jossa merinäkymät ja terassimahdollisuus. Ota yhteyttä ja kerro lisää toiminnastasi. Ravintolan pinta-ala on 227,5 m².

Helsingin Julia

Vattuniemenkatu 22, 00210 Helsinki

 

Pohjapiirustus_Julia_liiketila1
1 / 4

Liiketila 1

Tämä liiketila tarjoaa hyvät puitteet liiketoiminnallisesi ja soveltuu myymäläksi, showroomiksi tai vaikkapa pientoimistoksi. Liiketilat ovat toimivia, neliöltään tehokkaiksi suunniteltuja ja ne sijaitsevat moderneissa uudiskohteissa. Ota yhteyttä ja kerro mihin tarpeeseen etsit liiketilaa! Liiketilan neliöt: 93 m².

Pohjapiirustus_Julia_liiketila4
2 / 4

Liiketila 4

Tämä liiketila tarjoaa hyvät puitteet liiketoiminnallisesi ja soveltuu myymäläksi, showroomiksi tai vaikkapa pientoimistoksi. Liiketilat ovat toimivia, neliöltään tehokkaiksi suunniteltuja ja ne sijaitsevat moderneissa uudiskohteissa. Ota yhteyttä ja kerro mihin tarpeeseen etsit liiketilaa! Liiketilan neliöt: 87 m².

Sijaintikaavio_Julia_liiketila1
3 / 4

Liiketila 1 sijaintikaavio

Sijaintikaavio_Julia_liiketila4
4 / 4

Liiketila 4 sijaintikaavio

Helsingin Tirlittan

Mikkolantie 4, 00640 Helsinki

 

Pohjapiirustus_Tirlittan_liiketila
1 / 2

Liiketila 1

Tämä liiketila tarjoaa hyvät puitteet liiketoiminnallisesi ja soveltuu myymäläksi, showroomiksi tai vaikkapa pientoimistoksi. Liiketilat ovat toimivia, neliöltään tehokkaiksi suunniteltuja ja ne sijaitsevat moderneissa uudiskohteissa. Ota yhteyttä ja kerro mihin tarpeeseen etsit liiketilaa! Liiketilan neliöt: 175,5 m².

Sijaintikaavio_Tirlittan_liiketila
2 / 2

Liiketila 1 sijaintikaavio

Helsingin Court

Telakkakatu 14, 00150 Helsinki

Court 1
1 / 2

Liiketila 1

Tämä tila tarjoaa hyvät puitteet liiketoiminnallisesi ja soveltuu esimerkiksi pienmyymäläksi, kampaamoksi tai vaikkapa showroomiksi. Ota yhteyttä ja kerro mihin tarpeeseen etsit liiketilaa. Liiketilan pinta-ala on 36,5 m².

Court LT1 sijaintikaavio
2 / 2

Liiketila 1 sijaintikaavio

Helsingin Yard

Telakkakatu 16, 00150 Helsinki

yard117
1 / 2

Liiketila 1

Tämä tila tarjoaa hyvät puitteet liiketoiminnallisesi ja soveltuu esimerkiksi pienmyymäläksi, kampaamoksi tai vaikkapa showroomiksi. Tila on jaettavissa kahteen jopa kolmeen tilaan. Ota yhteyttä ja kerro mihin tarpeeseen etsit liiketilaa. Liiketilan pinta-ala on 117 m².

Yard LT2
2 / 2

Liiketila 2

Tämä tila tarjoaa hyvät puitteet liiketoiminnallisesi ja soveltuu esimerkiksi pienmyymäläksi, kampaamoksi tai vaikkapa showroomiksi. Tilassa 9,5 neliön parviratkaisu. Ota yhteyttä ja kerro mihin tarpeeseen etsit liiketilaa. Liiketilan pinta-ala on 42,5 m².

osuma(a) (8)