c

Liiketilat Helsingissä

Skanska on rakentanut useita liiketiloja Helsingin suosituimmille asuinalueille, muun muassa Telakkarantaan ja Lauttasaareen. Helsinki on maan suurin elinvoimaisen yritystoiminnan keskittymä, joka houkuttelee turisteja ja vierailijoita ympäri vuoden. Hanki yrityksellesi liiketila pääkaupungin vilkkailta kaduilta!

Helsingin Julia

Vattuniemenkatu 22, 00210 Helsinki

 

Pohjapiirustus_Julia_liiketila1
1 / 4

Liiketila 1

Tämä liiketila tarjoaa hyvät puitteet liiketoiminnallisesi ja soveltuu myymäläksi, showroomiksi tai vaikkapa pientoimistoksi. Liiketilat ovat toimivia, neliöltään tehokkaiksi suunniteltuja ja ne sijaitsevat moderneissa uudiskohteissa. Ota yhteyttä ja kerro mihin tarpeeseen etsit liiketilaa! Liiketilan neliöt: 93 m².

Pohjapiirustus_Julia_liiketila4
2 / 4

Liiketila 4

Tämä liiketila tarjoaa hyvät puitteet liiketoiminnallisesi ja soveltuu myymäläksi, showroomiksi tai vaikkapa pientoimistoksi. Liiketilat ovat toimivia, neliöltään tehokkaiksi suunniteltuja ja ne sijaitsevat moderneissa uudiskohteissa. Ota yhteyttä ja kerro mihin tarpeeseen etsit liiketilaa! Liiketilan neliöt: 87 m².

Sijaintikaavio_Julia_liiketila1
3 / 4

Sijaintikaavio liiketila 1

Sijaintikaavio_Julia_liiketila4
4 / 4

Sijaintikaavio liiketila 4

Helsingin Tirlittan

Mikkolantie 4, 00640 Helsinki

 

Pohjapiirustus_Tirlittan_liiketila
1 / 2

Liiketila 1

Tämä liiketila tarjoaa hyvät puitteet liiketoiminnallisesi ja soveltuu myymäläksi, showroomiksi tai vaikkapa pientoimistoksi. Liiketilat ovat toimivia, neliöltään tehokkaiksi suunniteltuja ja ne sijaitsevat moderneissa uudiskohteissa. Ota yhteyttä ja kerro mihin tarpeeseen etsit liiketilaa! Liiketilan neliöt: 175,5 m².

Sijaintikaavio_Tirlittan_liiketila
2 / 2

Sijaintikaavio

Helsingin Umbra

Taidemaalarinkatu 3, 00430 Helsinki 

 

Pohjapiirustus_Umbra_liiketila54
1 / 2

Liiketila 54

Tämä liiketila tarjoaa hyvät puitteet liiketoiminnallisesi ja soveltuu myymäläksi, showroomiksi tai vaikkapa pientoimistoksi. Liiketilat ovat toimivia, neliöltään tehokkaiksi suunniteltuja ja ne sijaitsevat moderneissa uudiskohteissa. Ota yhteyttä ja kerro mihin tarpeeseen etsit liiketilaa! Liiketilan neliöt: 40,5 m².

Sijaintikaavio_Umbra_liiketila54
2 / 2

Sijaintikaavio

Jaa

osuma(a) (8)