c

Liiketilat Helsingissä

Skanska on rakentanut useita liiketiloja Helsingin suosituimmille asuinalueille, muun muassa Telakkarantaan ja Lauttasaareen. Helsinki on maan suurin elinvoimaisen yritystoiminnan keskittymä, joka houkuttelee turisteja ja vierailijoita ympäri vuoden. Hanki yrityksellesi liiketila pääkaupungin vilkkailta kaduilta!

Helsingin Julia

Vattuniemenkatu 22, 00210 Helsinki

 

Pohjapiirustus_Julia_liiketila1
1 / 4

Liiketila 1

Tämä liiketila tarjoaa hyvät puitteet liiketoiminnallisesi ja soveltuu myymäläksi, showroomiksi tai vaikkapa pientoimistoksi. Liiketilat ovat toimivia, neliöltään tehokkaiksi suunniteltuja ja ne sijaitsevat moderneissa uudiskohteissa. Ota yhteyttä ja kerro mihin tarpeeseen etsit liiketilaa! Liiketilan neliöt: 93 m².

Pohjapiirustus_Julia_liiketila4
2 / 4

Liiketila 4

Tämä liiketila tarjoaa hyvät puitteet liiketoiminnallisesi ja soveltuu myymäläksi, showroomiksi tai vaikkapa pientoimistoksi. Liiketilat ovat toimivia, neliöltään tehokkaiksi suunniteltuja ja ne sijaitsevat moderneissa uudiskohteissa. Ota yhteyttä ja kerro mihin tarpeeseen etsit liiketilaa! Liiketilan neliöt: 87 m².

Sijaintikaavio_Julia_liiketila1
3 / 4

Sijaintikaavio liiketila 1

Sijaintikaavio_Julia_liiketila4
4 / 4

Sijaintikaavio liiketila 4

Helsingin Tirlittan

Mikkolantie 4, 00640 Helsinki

 

Pohjapiirustus_Tirlittan_liiketila
1 / 2

Liiketila 1

Tämä liiketila tarjoaa hyvät puitteet liiketoiminnallisesi ja soveltuu myymäläksi, showroomiksi tai vaikkapa pientoimistoksi. Liiketilat ovat toimivia, neliöltään tehokkaiksi suunniteltuja ja ne sijaitsevat moderneissa uudiskohteissa. Ota yhteyttä ja kerro mihin tarpeeseen etsit liiketilaa! Liiketilan neliöt: 175,5 m².

Sijaintikaavio_Tirlittan_liiketila
2 / 2

Sijaintikaavio

Helsingin Annex

Telakkakatu 12, 00150 Helsinki 

Annex 1
1 / 2

Liiketila 1

Tämä tila tarjoaa hyvät puitteet liiketoiminnallisesi ja soveltuu esimerkiksi pienmyymäläksi, kampaamoksi tai vaikkapa showroomiksi. Ota yhteyttä ja kerro mihin tarpeeseen etsit liiketilaa. Liiketilan pinta-ala on 42,5 m².

annex179
2 / 2

Liiketila 2

Etsitkö vuokratilaa? Tämä tila tarjoaa upeat puitteet liiketoiminnallisesi ja soveltuu kahvilaksi tai ravintolaksi. Ota yhteyttä ja kerro lisää toiminnastasi. Kahvila-ravintolan pinta-ala on 179 m².

Helsingin Court

Telakkakatu 14, 00150 Helsinki

Court 1
1 / 2

Tämä tila tarjoaa hyvät puitteet liiketoiminnallisesi ja soveltuu esimerkiksi pienmyymäläksi, kampaamoksi tai vaikkapa showroomiksi. Ota yhteyttä ja kerro mihin tarpeeseen etsit liiketilaa. Liiketilan pinta-ala on 36,5 m².

Court 3
2 / 2

Etsitkö vuokratilaa? Tämä tila tarjoaa upeat puitteet liiketoiminnallisesi ja soveltuu erinomaisesti ravintolaksi, jossa merinäkymät ja terassimahdollisuus. Ota yhteyttä ja kerro lisää toiminnastasi. Ravintolan pinta-ala on 240 m².

Helsingin Yard

Telakkakatu 16, 00150 Helsinki

yard117
1 / 2

Tämä tila tarjoaa hyvät puitteet liiketoiminnallisesi ja soveltuu esimerkiksi pienmyymäläksi, kampaamoksi tai vaikkapa showroomiksi. Tila on jaettavissa kahteen jopa kolmeen tilaan. Ota yhteyttä ja kerro mihin tarpeeseen etsit liiketilaa. Liiketilan pinta-ala on 117 m².

yard33-9
2 / 2

Tämä tila tarjoaa hyvät puitteet liiketoiminnallisesi ja soveltuu esimerkiksi pienmyymäläksi, kampaamoksi tai vaikkapa showroomiksi. Tilassa 9,5 neliön parviratkaisu. Ota yhteyttä ja kerro mihin tarpeeseen etsit liiketilaa. Liiketilan pinta-ala on 42,5 m².

Jaa

osuma(a) (8)