c

Liiketilat

Useissa asuntokohteissamme on myynnissä pieniä liiketiloja rakennusten katutasossa. Skanskan liiketilat ovat toimivia ja neliöiltään tehokkaiksi suunniteltuja. Tilat sijaitsevat moderneissa uudiskohteissa, joten rakennusten varustelutaso on korkea eikä yrittäjän tarvitse murehtia tulevista remonteista. Liiketila asuintalon kivijalassa on oiva valinta sijainninkin kannalta – yritys on siellä, missä asiakkaatkin ovat.

Kysy lisää

Oletko kiinnostunut vapaista liiketiloista? Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Ota yhteyttä

Parhaat tilat ja sijainnit kautta maan

Liiketilamme tarjoavat hyvät puitteet kaikenlaiselle yritystoiminnalle ja sopivat erityisesti yksityisyrittäjille pienliiketoiminnan harjoittamiseen, esimerkiksi kampaamoiksi ja kahviloiksi. Olemme rakentaneet paljon uusia liiketilallisia kohteita pääkaupunkiseudulle, mutta löydät liiketilojamme myös muista maan suurista kaupungeista. Tutustu kohteisiimme kaupungeittain.

Helsinki

Skanska on rakentanut useita liiketiloja Helsingin suosituimmille asuinalueille, muun muassa Telakkarantaan ja Lauttasaareen. Helsinki on maan suurin elinvoimaisen yritystoiminnan keskittymä, joka houkuttelee turisteja ja vierailijoita ympäri vuoden. Hanki yrityksellesi liiketila pääkaupungin vilkkailta kaduilta!

Tutustu Helsingin liiketiloihin

Vantaa

Olemme rakentaneet liiketiloja Vantaalla muun muassa Kivistöön ja Tikkurilaan. Suomen neljänneksi suurin kaupunki sijoittuu maan sisäisen muuttoliikenteen kärkipaikoille ja on työpaikkakehityksen edelläkävijä. Muuta yrityksesi Vantaalle, kuluttajakaupan keskittymään!

Tutustu Vantaan liiketiloihin

Espoo

Espoo on moderni ja kestävää tulevaisuutta tavoitteleva kasvukeskus. Metro, suositut yleisötapahtumat ja upeat ulkoilumahdollisuudet tuovat kaupunkiin vierailijoita muiltakin paikkakunnilta. Löydä yrityksellesi täydelliset liiketilat pääkaupunkiseudun kulttuurikeskuksesta!

Tutustu Espoon liiketiloihin

Tampere

Vuokraamme ja myymme uusia liiketiloja Tampereen keskustassa. Tampere on nuorekas yliopistokaupunki, jonka menestyksen juuret ovat komeassa teollisuushistoriassa. Täällä yrityksesi sijaitsee tärkeiden logistiikkareittien risteyskohdassa, kulttuurin ja edistyksellisen tutkimuksen kehdossa. Osta liiketilat johtavasta innovaatiokeskuksesta!

Tutustu Tampereen liiketiloihin

Muut kaupungit

Myymme pienliiketiloja myös muissa Suomen kaupungeissa, kuten Kauniaisissa ja Lahdessa. Tutustu toimiviin liiketiloihin ja löydä yrityksellesi juuri sopivat tilat sellaisesta ympäristöstä, joka edistää liiketaloudellisia tavoitteitasi.

Tutustu muiden kaupunkien liiketiloihin
Jaa