c

Kauppakeskus Seppä

Seppälä, Jyväskylä

  • Kauppakeskus Seppä kadulta
  • Kauppakeskus Seppä perhe ostoksilla

Keski-Suomen suurin ja monipuolisin kaupan keskittymä Kauppakeskus Seppä sijaitsee Jyväskylän keskustan läheisyydessä. Lähelle rakentuvan Kankaan alueen tuleville asukkaille ja alueella työssä käyville Seppä merkitsee myös parempia kaupallisia palveluja. Lisäksi Seppälässä rakennetaan  vilkkaasti uusia liiketiloja. Hyvä erikoiskaupan tarjonta vetää asiakkaita Seppälään, ja Prismakeskus ja Kauppakeskus Seppä tukevat varmasti toistensa myyntiä. Lopputulos on Keski-Suomen suurin kaupan keskittymä. Prismakeskuksessa ja Kauppakeskus Sepässä on yhteensä noin 43 500 neliömetriä myymälätilaa.

Jyväskylän Seppälän alueelle Prismakeskuksen yhteyteen syksyllä 2017 avautuvan kauppakeskuksen 24 000 m2:n kokonaisuus tarjoaa asiakkailleen laajan muotiin, urheiluun ja vapaa-aikaan keskittyvän valikoiman. Keskukseen tulee myös monipuolinen ravintola- ja kahvilakokonaisuus, joka tuo kokonaan uusia ajanviettomahdollisuuksia Jyväskylään.

Kauppakeskuksen kellarikerrokseen tulee osittain maanpäällinen noin 600 pysäköintipaikan ja noin 110 pyöräpaikan parkkihalli, ja ensimmäiseen ja toiseen kerrokseen tulee liiketiloja.

Päivitetty: 16.5.2017

osuma(a) (8)