c

As. Oy Espoon Reimantorni

  • As. Oy Espoon Reimantorni

Tornitalo Reimantorni on vaikuttava maamerkki meren lähellä Espoon Kivenlahdessa. Kohde on alueen kolmas ja viimeinen tornitalo. Reimantornissa on 79 asuntoa 17:ssä kerroksessa. Asuntojen koot vaihtelevat 44 neliöstä 146,5 neliöön.Ylimmästä kerroksesta löytyy näköalaterassi ja sauna, jotka ovat kaikkien asukkaiden käytettävissä. Reimantorni palkittiin Rakennuslehden valitsemana Vuoden Työmaana 2006 sekä Skanska-konsernissa Vuoden Projektina 2007.

"Millään työmaalla emme ole nähneet näin monia kehityshankkeita, jotka ovat näin tehokkaasti kohentaneet koko rakennusalan osaamista erityisesti asuntorakentamisessa." Näin luonnehti Rakennuslehden Vuoden Työmaa -kilpailun tuomaristo Reimantornia, jonka se valitsi voittajaksi vuonna 2006. Reimantorni oli ensimmäinen asuntorakentamiskohde, joka pääsi voittajaksi kilpailun 21-vuotisessa historiassa.

Tuotannon suunnittelun ja kehitystyön perustana olivat asiakaspalaute, riskien hallinta ja Skanskan viiden nollan periaate: nolla virhettä, nolla työtapaturmaa, nolla eettistä rikettä, nolla ympäristövauriota ja nolla tappiotyötä. Reimantornin toteuttajat pääsivät kaikkiin viiteen nollaan. Projektiin liittynyt monipuolinen kehitystyö keskittyi tuotannonsuunnitteluun työntekijöiden ammattitaitoa ja tietomallintamista hyödyntämällä, tuotannon luotettavuutta mittaamalla ja paikalla rakentamisen menetelmiä parantamalla. Lisäksi asukkailla oli käytössään Internet-portaali, josta he voivat seurata projektin etenemistä rakennusvaiheen aikana. Skanskan työmaahenkilöstö osallistui aktiivisesti näihin kehityshankkeisiin. Tulokset olivatkin erinomaiset, ja niitä hyödynnetään myös Skanskan muilla työmailla.

Jaa

Etsi referenssiprojekteja

Referenssiprojektien määrä

loading