c

BoKlok - Skanska ja IKEA yhdessä

BoKlok on erilainen asumisen konsepti, jonka ovat kehittäneet IKEA ja Skanska. Yhdessä rakennamme ympäristövastuullisesti koteja ihmisille, jotka haluavat asua hyvin omassa kodissa niin, että rahaa jää vielä muuhunkin.

Turun Puuseppä on Turun ensimmäinen BoKlok-kohde.

BoKlok on puurakentamisen innovatiivinen edelläkävijä. Haluamme edistää parempaa yhteiskuntaa ja olla kestävän kehityksen eturintamassa. BoKlokin ytimessä on fiksu suunnittelu, mikä tarkoittaa tarkoin punnittua tilankäyttöä ja kustannustehokasta rakentamisprosessia. Asunto on aina iso ja tärkeä investointi asiakkaillemme, joten rakennamme koteja niin kuin rakentaisimme itsellemme.

Turvallinen, miellyttävä ja houkutteleva – nämä sanat kuvaavat elämää BoKlok-kodeissa ja -pihapiireissä. Rakennamme kaksikerroksisia luhtitaloja sekä korkeampia kerrostaloja. Luhtitaloyhtiöiden pihapiiriin kuuluvat mm. pihasauna, omenapuut ja viljelyalue. Tähän mennessä olemme rakentaneet Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Isossa-Britanniassa yhteensä lähes 14 000 kotia, joista Suomessa noin 500.

Tutustu BoKlok-kohteisiin

Etsimme tontteja BoKlok-kodeille

Kun rakennamme, niin rakennamme vauhdilla. BoKlok-talot rakennetaan tilaelementeistä, joten rakentaminen tapahtuu suurimmaksi osaksi sisätiloissa. Tehtaalta elementit kuljetetaan rakennustyömaalle, missä ne asennetaan kerros kerrallaan taloiksi. Talo asennetaan muutamassa päivässä, mikä vähentää lähiseudun asukkaille aiheutuvaa häiriötä. Asiakkaat voivat muuttaa taloon noin vuoden kuluttua ensimmäisestä lapioniskusta maahan.

Etsimme jatkuvasti sopivaa tonttimaata. Tarjoaisimme mielellämme kohtuuhintaisia, hyvällä paikalla sijaitsevia BoKlok-koteja useammallekin. Olisiko sinulla BoKlokille sopivaa tonttimaata tarjolla?

Lue lisää ja ota yhteyttä.

Päivitetty: 10.1.2023