c

BoKlok - Skanska ja IKEA yhdessä

BoKlok on erilainen asumisen konsepti, jonka ovat kehittäneet IKEA ja Skanska. Yhdessä rakennamme fiksuja koteja ihmisille, jotka haluavat asua hyvin omassa kodissa niin, että rahaa jää vielä muuhunkin.

Tuusulan Tähtipolku oli Asuntomessut 2020 -kohde. Tähtipolussa 32 kotia.

Koti on maailman tärkein paikka. Siksi haluamme, että mahdollisimman monella olisi siihen aidosti varaa. Haluamme luoda parempaa asumista, jossa yhdistyvät hyvä laatu ja design kohtuullisiin asumiskustannuksiin. Avaimia tähän ovat huolellinen suunnittelu tarkoin punnittu tilankäyttö ja kustannustehokas rakentamisprosessi.

Samassa kodissa yhdistyvät kerros- ja pientaloasumisen parhaat puolet sekä tunnelmallinen asuinympäristö, johon kuuluvat mm. pihasauna, omenapuut ja viljelypalstat. BoKlok kehitettiin 1990-luvun puolivälissä Ruotsissa, missä BoKlok-koteja on tehty jo yli 8 000.

Tutustu BoKlok-kohteisiin

Etsimme tontteja BoKlok-kodeille

Kun rakennamme, niin rakennamme vauhdilla. Onnistumme usein toteuttamaan kokonaisen hankkeen alle vuodessa tonttimaan ostosta aina asukkaiden sisäänmuuttoon asti. BoKlok-talot rakennetaan tilaelementeistä, joten rakentaminen tapahtuu suurimmaksi osaksi sisätiloissa.

Etsimme jatkuvasti sopivaa tonttimaata. Tarjoaisimme mielellämme kohtuuhintaisia, hyvällä paikalla sijaitsevia BoKlok-koteja useammallekin. Olisiko sinulla BoKlokille sopivaa tonttimaata tarjolla? Ota meihin yhteyttä.

Päivitetty: 13.8.2019