Olet täällä

Skanska Suomessa

Täältä löydät tietoa Skanskan toiminnasta Suomessa

Sulje

Tutustu skanskalaisiin

Skanska Suomessa työskentelee noin 2 100 henkilöä. Kuka kertoisikaan paremmin, millaista meillä on tehdä töitä kuin skanskalainen itse. Tutustu skanskalaisiin ja heidän uratarinoihinsa.

Joosua Siirilä

Rakennusala houkutteli Joosua Siirilää, koska rakentaessa pääsee tekemään konkreettisia ja näkyviä tuloksia. Rakennustekniikkaa Metropoliassa opiskeleva Joosua oli ehtinyt työskentelemään työmailla jo useamman vuoden, kun kuuli Oppiva-harjoittelusta.

Lue Joosuan haastattelu

Riikka Joona

Otaniemen Aalto-yliopistossa Energia- ja ympäristötekniikan koulutusohjelmassa opiskeleva Riikka Joona on jo kahta Oppiva-kesää kokeneempi. Tutuiksi ovat tulleet niin Skanskan Tampereen toimisto kuin Helsingissä sijaitseva pääkonttorikin.

Lue Riikan haastattelu

Tomi Korvenpää

Tampereen teknillisessä yliopistossa rakennustekniikkaa opiskeleva Tomi Korvenpää on ehtinyt tuntea Skanska-maailmaa jo kauan. 15-vuotiaana Skanska Konevuokrauksessa kesätyöuransa aloittaneella Tomilla on Oppivastakin muistoja jo pitkän ajan takaa.

Lue Tomin haastattelu

Roosa Lehtonen

"Olen tavoitteellinen ihminen ja haluan edetä rakentamisen maailmassa työnjohtotehtäviin. Oppiva tarjosi siihen loistavan mahdollisuuden.” Roosa Lehtonen aloitti Skanska Oppiva-harjoitteluohjelmassa kesällä 2011.

Lue Roosan haastattelu

Joni Lamberg

Joni Lamberg valmistui Skanska Oppivasta kesän 2015 jälkeen. Hänestä Oppivan parasta antia on ollut työelämäkokemus ja mahdollisuus näyttää oma kehittymisensä.

Lue Jonin haastattelu

Satu Vasaramäki

"Haasteet, yhteishenki ja ilmapiiri tekevät työstä antoisaa." Tuotantoinsinööri Satu Vasaramäki aloitti työt Skanskassa Oppiva-harjoitteluohjelmassa kesällä 2007.

Lue Sadun haastattelu

Mari Kiurula

Omassa työnkuvassaan Maria miellyttää etenkin työn vaihtelevuus ja luovuus. Tiukkojen työturvallisuustavoitteiden saavuttaminen edellyttää vaikuttamista erilaisin keinoin.

Lue Marin haastattelu

Andrei Rötsä

Mukava työporukka, esimerkillinen työturvallisuus sekä hyvät koulutus- ja etenemismahdollisuudet ovat Andrein mukaan Skanskan kolme ehdotonta valttikorttia, jotka takaavat työssä viihtymisen.

Lue Andrein haastattelu

Jari Renlund

Jari Renlund

Etelä-Suomen pääluottamusmies Jari Renlund on vuosien varrella työskennellyt kirvesmiehenä, runkoporukassa ja turvallisuusasiantuntijana asuntopuolella.

Lue Jarin haastattelu

Ville Louhelainen

Ville Louhelainen

Ville Louhelainen on työskennellyt putkiasentajana vuodesta 2011. Ura lähti käyntiin opiskeluaikana Skanskassa suoritettujen kesätöiden ja harjoittelun kautta.

Lue Villen haastattelu

Jukka Parkkamäki

Jukka Parkkamäki

Jukka aloitti uransa Skanskassa kansainvälisessä trainee-ohjelmassa ja toimii nykyisin hankekehityspäällikkönä.

Lue Jukan haastattelu

Paula Hyvönen

Paula Hyvönen

Paula on viihtynyt työmailla 80-luvulta alkaen, ja Skanskassa työvuosia tuli keväällä 2015 täyteen jo kunnioitettavat kaksikymmentä.

Lue Paulan haastattelu