Olet täällä

Skanska Suomessa

Täältä löydät tietoa Skanskan toiminnasta Suomessa

Sulje

Yhteistyökumppaneille

Osaavien kumppaneiden kanssa Skanskan tavoitteena on luoda vastuullinen ja turvallinen, ympäristön huomioiva työmaakulttuuri, jossa hyvällä suunnittelulla ja yhteistyöllä luodaan puitteet onnistuneelle rakentamiselle.

Solupak Oy on yksi Skanskan yhteistyökumppaneista, jotka ovat osallistuneet työturvallisuustason arviointiin ja seurantaan. Kuvassa vasemmalta Jukka-Pekka Sintonen, Marko Rouvali ja Janne Mecklin.

Solupak Oy on yksi Skanskan yhteistyökumppaneista. Kuvassa vasemmalta Jukka-Pekka Sintonen, Marko Rouvali ja Janne Mecklin.

Hae yhteistyökumppaniksi

Haluatko Skanskan yhteistyökumppaniksi? Lähetä meille tietosi. Kun olemme käsitelleet tiedot, saat linkin sähköpostiisi. Linkin kautta pääset täyttämään esitietolomakkeen.

Lue lisää

Yhteistyön edellytykset

Skanskan kumppanina sinun tulee sitoutua Skanskan tapaan toimia. Edellytämme, että noudatat esimerkiksi Skanskan eettistä ohjeistoa alihankkijoille.

Lue lisää

Sopimusasiakirjat ja ohjeet

Täältä pääset tarkastelemaan kaikkia Skanskalla käytössä olevia sopimusasiakirjoja ja ohjeita, myös työturvallisuuden osalta.

Tutustu dokumentteihin

Työturvallisuus

Toimintaamme ohjaa ”nolla tapaturmaa” -tavoite. Jokaisen työmaillamme ja toimistoissamme työskentelevän pitää päästä työstä terveenä kotiin, jokaisena päivänä.

Lue lisää

For Our International Suppliers

Together with the right partners Skanska is determined to create safe and efficient culture where good planning and cooperation creates the frameworks for successful building. We expect our partners to be committed to Skanska's way of working.

Read more