Olet täällä

Skanska Suomessa

Täältä löydät tietoa Skanskan toiminnasta Suomessa

Sulje

Skanska Suomessa

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä elinkaarihankkeet.

Skanska Oy on osa Skanska-konsernia, ja sen alaisuudessa ovat rakentamispalvelut ja asuntoprojektikehitys Suomessa. Rakentamispalveluihimme kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä maa- ja ympäristörakentaminen.

Talonrakentamisesta ja talotekniikkapalveluista vastaa Suomessa Skanska Talonrakennus Oy, maa- ja ympäristörakentamisesta huolehtivat Skanska Infra Oy ja Skanska Asfaltti Oy. Skanska Asfaltti Oy on osa Skanskan yhteispohjoismaista asfalttiyksikköä.

Konevuokrausta tarjoaa Skanska Konevuokraus Oy.

Asuntojen projektikehitystä Suomessa hoitaa Skanska Kodit. Toimitilojen projektikehityksesta vastaa Skanska CDF Oy, joka on osa pohjoismaista toimitilaprojektikehitysyksikköä.

Julkisen ja yksityisen sektorin elinkaarihankkeisiin on erikoistunut Skanska Infrastructure Development. Suomessa toimialaa edustavat Tieyhtiö Nelostie ja Tieyhtiö Ykköstie.

Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2016 oli noin 946 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli vuoden lopussa 2 018. 

 

Skanskalla on toimintaa seuraavilla alueilla:

  • Pääkaupunkiseutu kehyskuntineen

  • Pirkanmaa: Tampere ja sen ympäristö

  • Varsinais-Suomi ja Satakunta: Turku, Pori, Rauma ja niiden ympäristöt
  • Itä-Suomi: Kuopio, Mikkeli, Lappeenranta, Joensuu, Kotka ja niiden ympäristöt
  • Keski-Suomi: Jyväskylä ja sen ympäristö
  • Pohjois-Suomi ja Lappi: Oulu ja Rovaniemi sekä niiden ympäristöt
  • Pohjanmaa: Vaasa (Skanska Konevuokraus), Kauhajoki (Skanska Infra)

Skanska ei  toimi suurempien kaupunkien ulkopuolella muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Meillä ei myöskään ole toimintaa Ahvenanmaalla. 

Löydät aluetoimistojen yhteystiedot täältä.

Liisa Salmela

Viestintäpäällikkö
+358 50 374 3070
Sähköposti Liisa Salmela »