Olet täällä

Skanska Suomessa

Täältä löydät tietoa Skanskan toiminnasta Suomessa

Sulje

Palvelut

Skanska on yksi Suomen suurimmista asuntojen, toimisto- ja tuotantotilojen sekä infrastruktuurin rakentajista ja projektikehittäjistä. Toteutamme hyviä työ- ja asuinympäristöjä sekä sujuvia liikenneyhteyksiä. Osaamisemme kattaa rakennusten ja rakenteiden koko elinkaaren ja ulottuu kehittämisestä, suunnittelusta ja toteutuksesta käytön aikaiseen ylläpitoon.

Asunnot

Skanskan toteuttamassa uudessa kodissa sinulla on aikaa elämiseen.

Tutustu koteihin

Toimitilat

Kehitämme ja toteutamme toimistoja, liike- ja majoitustiloja, logistiikka-, varasto- ja tuotantotiloja sekä erityisasumisen tiloja.

Tutustu toimitiloihin

Talonrakentaminen

Rakennamme asuntoja, liike- ja toimitiloja sekä teollisuuslaitoksia. Sekä uudis- että korjausrakentaminen on meille tuttua.

Lue talonrakentamisesta

Talotekniikka

Palvelumme kattavat putki-, ilmanvaihto- ja sähköasennukset, talotekniikkaan liittyvät projektinjohtopalvelut sekä korjausrakentamispalvelut Lahden alueella.

Lue talotekniikasta

Asfaltointi

Vain paras asfalttipäällyste kelpaa suomalaisille teille, kaduille ja pihoille. Tarjoamme asfaltointipalveluita sekä pieniin että suurempiin ja vaativimpiin päällystyskohteisiin.

Lue asfaltoinnista

Infrarakentaminen

Osaamisemme kattaa infrarakentamisen eri osa-alueet, kuten väylät, päällysteet, sillat, tunnelit, vesihuolto- ja teollisuuslaitokset sekä pohja- ja verkostorakentamisen.

Lue infrarakentamisesta

Elinkaaripalvelut

Meillä on runsaasti kokemusta elinkaarihankkeista niin infrarakentamisen kuin talonrakentamisenkin alalla.

Lue elinkaaripalveluista

Projektikehitys

Projektikehityspalvelumme kattavat asunnot, toimitilat sekä infrastruktuurin. Autamme myös vanhojen kiinteistöjen ja maa-alueiden jalostamisessa tuottavaan käyttöön.

Lue projektikehityksestä