Olet täällä

Skanska Suomessa

Täältä löydät tietoa Skanskan toiminnasta Suomessa

Sulje

Tietoa Skanskasta

Skanska on yksi maailman johtavista rakentamis- ja projektikehityspalveluita tarjoavista yrityksistä. Tutustu tarkemmin Skanska-konserniin sekä toimintaamme Suomessa.

Tietoa Skanskasta

Skanska Suomessa ja maailmalla

Skanska-konserni toimii valituilla kotimarkkina-alueilla Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Suomessa palveluihimme kuuluvat rakentamispalvelut sekä asunto- ja toimitilaprojektikehitys.

Tutustu toimintaamme Suomessa ja maailmalla

Palvelumme Suomessa

Skanska on yksi Suomen suurimmista asuntojen, toimisto- ja tuotantotilojen sekä infrastruktuurin rakentajista ja projektikehittäjistä. Toteutamme hyviä työ- ja asuinympäristöjä sekä sujuvia liikenneyhteyksiä.

Lue lisää palveluistamme

Arvot

Skanskan arvot ovat toimintamme perusta: ne kuvaavat keitä olemme, miten käyttäydymme ja mihin uskomme. Arvot ohjaavat päivittäistä työskentelyämme

Lue lisää arvoistamme

Vastuullisuus

Merkittävänä kansainvälisenä yrityksenä Skanska on ottanut edelläkävijän roolin vastuullisuudessa ja alan kehityksen suunnannäyttäjänä.

Lue lisää vastuullisuudesta Skanskassa

Kehitystoiminta

Kehitystoimintamme tärkeimmät painopistealueet ovat toimitusketjumme sekä tietomallintaminen.

Lue lisää kehitystoiminnastamme

Haluatko Skanskan yhteistyökumppaniksi?

Osaavien kumppaneiden kera Skanskan tavoitteena on luoda vastuullinen ja turvallinen, ympäristön huomioiva työmaakulttuuri, jossa hyvällä suunnittelulla ja yhteistyöllä luodaan puitteet onnistuneelle rakentamiselle.

Lue lisää täältä