Olet täällä

Skanska Suomessa

Täältä löydät tietoa Skanskan toiminnasta Suomessa

Sulje

Workplaces by Skanska

Skanska on erikoistunut rakentamaan tarpeiden mukaan suunniteltuja työympäristöjä, joissa asiakkaalla on mahdollisuus onnistua ja menestyä. Kuuntelemme vuokralaisiamme ja ymmärrämme, miten he toimivat.

Näin löydämme parhaat ratkaisut parhaille paikoille. Tavoitteenamme on luoda lisäarvoa tarjoamalla sellaisia työskentelytiloja, jotka edistävät innovaatioita ja tuottavuutta sekä vähentävät riskejä.

Skanska on taloudellisesti vakaa ja luotettava kumppani, joka tarjoaa asiakkaan käyttöön maailmanlaajuista ja paikallista osaamista. Taloudelliset resurssimme takaavat, että pystymme joustavasti toteuttamaan asiakkaan käyttöön toimivat, tarpeiden mukaan suunnitellut tilat.

Rakennuskohteemme luovat osaltaan toimivaa kaupunkiympäristöä, jossa organisaatiot ja ihmiset voivat hyvin.

Etsimme jatkuvasti uusia ratkaisuja, joilla voimme entisestään parantaa toimintamme laatua ja pienentää ympäristövaikutuksia. Näin edistämme osaltamme yhteiskunnan kestävää kehitystä.

Neljä painopistealuettamme

Paras paikka uusille työtiloille. Paras paikka uusien suhteiden luomiselle.

Vuorovaikutukseen kutsuvat työskentelytilat mahdollistavat dynaamisen työympäristön. Skanska tarjoaa kaupunkiympäristöä elävöittäviä tiloja ja paikkoja, joissa ihmiset voivat toimia yhdessä asiakkaiden, työtovereiden ja eri yhteisöjen kanssa. Jokainen paikka tarjoaa omanlaisiaan mahdollisuuksia.  Pyrimme ymmärtämään asiakkaidemme erityistarpeet, jotta voimme toteuttaa liiketoiminnan tarpeisiin räätälöityjä tiloja. Tarjoamme innovatiivisia, luovia ja eläviä työympäristöjä.

Ympäristöstrategia ei ole vain lomakkeiden täyttämistä.

Kaupungistumisen myötä lisääntyvät myös päästöt. Skanska uskoo ympäristötehokkaamman yhteiskunnan kehittämiseen. Ympäristötehokkaat rakennukset ovat strateginen askel kohti kestävää kehitystä. Uusien teknologioiden ansiosta rakennuksissa käytetään resursseja aiempaa tehokkaammin hyväksi, ne ovat miellyttävämpiä, edistävät työhyvinvointia ja palvelevat paremmin käyttäjiään myös tulevaisuudessa. Samalla ne auttavat hallitsemaan nousevien energiakustannusten aiheuttamaa riskiä. Mielestämme tämä on merkittävä palvelus, jonka voimme tarjota ympäristölle ja asiakkaillemme.

Parempaa liiketoimintaa oikeassa työympäristössä.

Tavoitteenamme on luoda innovatiivisia ympäristöjä, joissa yrityksillä ja ihmisillä on mahdollisuus menestyä. Työhyvinvointia edistävä ja innostava työympäristö ruokkii luovuutta ja yhteistyötä, mikä johtaa parempaan tuottavuuteen. Uskomme innovatiivisiin ratkaisuihin jaotamme huomioon yksityiskohdat. Hyvin toimiva työympäristö kertoo yritysten arvoista ja houkuttelee pätevimpiä osaajia. Pitkä kokemuksemme ja taitomme kuunnella asiakasta auttavat meitä vastaamaan markkinoiden ja tilojen käyttäjien tarpeisiin. 

Työympäristö, johon voit luottaa.

Olemme sitoutuneet edistämään asiakkaidemme liiketoimintaa ja parantamaan heidän kilpailukykyään. Näin toimimalla varmistamme, että me ja asiakkaamme molemmat menestymme omalla alallamme. Keskitymme siihen, miten asiakkaamme voivat palvella omia markkinoitaan ja asiakkaitaan ja siten parantaa kannattavuuttaan. Nykyaikaiset ja innovatiiviset työympäristöt parantavat tuottavuutta, vähentävät sairauspoissaoloja ja lisäävät joustavuutta, joten tuleviin haasteisiin on aiempaa helpompi vastata.