Olet täällä

Skanska Suomessa

Täältä löydät tietoa Skanskan toiminnasta Suomessa

Sulje

K6

Kaikukatu 6, Sörnäinen, 00530 Helsinki

Toimitilat keskellä luovaa ympäristöä

K6 on uudenlainen, ekotehokas toimitalo, joka rakennetaan täysin ympäristönsä ehdoilla Kaikukadulle, Sörnäisten rantaan. K6 tarjoaa viihtyisää ja muuntojoustavaa työtilaa jopa 700 henkilölle, yhteensä noin 12 000 m².

Kahdeksankerroksisen K6 rouheankauniiden tiiliseinien sisältä löytyy mahtava määrä innovaatioita, uusinta talotekniikkaa ja ympäristöä säästävää teknologiaa. Talo rakennetaan LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) – ympäristösertifioinnin ehdoin. Rakennuksen ympäristö- ja energiatehokkuuden hyödyt konkretisoituvat yrityksille energiankulutuksen vähentymisenä, kustannussäästöinä ja imagohyötyinä. Runsas luonnonvalo, merinäköala ja älykkäät, muunneltavat tilaratkaisut edistävät työhyvinvointia ja viihtyvyyttä sekä lisäävät työtehokkuutta. 

Merimaisemia ja moderneja tilaratkaisuja

Yhdessä kerroksessa on reilut 1 500 neliömetriä vuokrattavaa alaa, joka voidaan tarvittaessa jakaa jopa neljään osaan. Työtilojen avarista ikkunoista aukeaa merinäköala yli Kruunuvuorenselän. Kaikki työpisteet voidaan sijoittaa siten, että niistä on näkymä ulos, ja päivänvaloa tulvii työpisteelle runsaasti. 

Sisääntulokerrokseen tulee ravintola ja ylimpään kerrokseen yhteiskäytössä oleva terassi. Ensimmäiseen kerrokseen suunnitellaan myös esimerkiksi liikuntatilaksi soveltuva monitoimitila sekä vuokrattavaa toimisto-/liiketilaa. Kolmessa kellarikerroksessa on mm. 130 autopaikkaa sekä pyöräparkki.

Rakennuksen kaikki toimistotilat taipuvat niin perinteiseksi huonekonttoriksi kuin dynaamiseksi avotilaksi, tai näiden yhdistelmäksi. Hyvin suunniteltu työympäristö tukee yrityksen liiketoimintaa ja luo hyvinvointia ja tehokkuutta.

Lue lisää kulkuyhteyksistä ja sijaintipaikasta klikkaamalla ”sijainti”

Ekotehokas toimitalo keskellä luovaa kaupunginosaa

K6 sijaitsee loistavalla paikalla Sörnäisten rantatien tuntumassa, Kallion kaupunginosan ja merenrannan välissä. Sitä ympäröi elinvoimainen ja vilkas kaupunginosa sekä moni-ilmeinen, jatkuvasti kehittyvä bisnes- ja asuinalue, jossa voi aistia sekä nuorekkaan luovan ilmapiirin että menneen teollisuusajan tekemisen meiningin.

Kallion kaupunginosassa asuu noin 25 000 ihmistä. Ranta-alueelle nouseva Kalasataman uudisalue nostaa tulevaisuudessa väkilukua entisestään. Näin korkea väestöntiheys tarkoittaa, että alueella on valtava määrä palveluita: ravintoloita, lounasbistroja, kahviloita ja streetfood-paikkoja on tiheässä. Hakaniemi ja Kallio ovat kuuluisia maan parhaista etnisistä ruokakaupoista. Kävelyetäisyydellä on myös Hakaniemen halli kaikkine houkutuksineen.

Työpäivän jälkeen harrastusmahdollisuudet ovat käden ulottuvilla: Teurastamo ja Suvilahti monine tapahtumineen, teatterit, kuntosalit – jokaiselle jotakin.

Kantakaupungin kulmalta on lyhyt matka kaikkialle

K6:sta pääsee nopeasti mihin vain – keskustaan, pääväylille, Rautatientorille, ja jopa Ruoholahteen, jonne metromatka Sörnäisistä kestää 7 minuuttia. Länsimetro helpottaa työmatkustusta aina Etelä- ja Lounais-Espoosta saakka: työmatka sieltä K6:een ei kestä kuin puolisen tuntia, ja matkalla voi halutessaan pysähtyä Hakaniemen torille nauttimaan aamukahvit.

Parin minuutin kävelymatkan päässä Hämeentiellä kulkevat lähestulkoon kaikki Pohjois- ja Koillis-Helsingin bussilinjat, lukuisia seutulinjoja sekä raitiovaunut 6 ja 7. Rautatientorille K6:sta pääsee reilussa viidessä minuutissa, ja Hakaniemen ja Sörnäisten metroasemille on vain vajaan kymmenen minuutin kävelymatka. Autolla kuljettaessa sekä Lahdentielle että Itäväylälle pääsee joutuisasti.

Kalasataman kaupunginosa parantaa myös Sörnäisten yhteyksiä. Jo olemassa olevan metroaseman ja bussiliikenteen lisäksi Kalasatamaan on suunnitteilla jopa kaksi uutta raitiovaunulinjaa, jotka kulkisivat Sörnäisten kautta.

Sijainti suosii myös työmatkapyöräilyä – ja perille pääsee vaikka omalla veneelläkin!

Vapaat tilat

Loading...