Olet täällä

Skanska Suomessa

Täältä löydät tietoa Skanskan toiminnasta Suomessa

Sulje

Aviabulevardi II

Karhumäentie 2, Aviapolis, Vantaa, 01530 Vantaa

Asiantuntijan asemapaikka

Aviabulevardi II:seen tulee noin 8 000 neliömetriä modernia toimistotilaa, joka palvelee joustavuudellaan kaikenkokoisia yrityksiä. Erityisesti tilat suunnitellaan myynti- ja asiantuntijaorganisaatioiden tarpeisiin. Tiloja voidaan muunnella toiveittesi mukaisesti.  Toimistotaloihin on suunnitteilla myös monipuoliset ja kattavat yhteiset palvelut, joiden ansiosta sinun on helpompi unohtaa rutiinit ja keskittyä oman liiketoimintasi kehittämiseen. 

Huipputason joustavat toimitilat nopeasti kehittyvältä alueelta

Aviabulevardissa yhdistyy kaikki mitä kansainvälinen yritys voi kaivata. Sijainti takaa, että liikut helposti niin Suomessa kuin kotimaan rajojen ulkopuolellakin. Rajattomat autopaikat palvelevat sinun ja asiakkaidesi tarpeita. Vierestä löytyy hotelli sekä valtava valikoima yritys- ja yksityispalveluja.

Tilat suunnitellaan tinkimättömän tarkasti, sillä tavoitteenamme on toteuttaa toimistorakennus sekä LEED-ympäristösertifikaattijärjestelmän että EU GreenBuildingin tiukkojen vaatimusten puitteissa.

Käyttäjälle tämä näkyy kustannussäästöinä muun muassa:

  • erinomaisen sisäilmanlaadun
  • energiatehokkuuden
  • yleisen viihtyvyyden sekä
  • tehokkaan tilasuunnittelun ansiosta

Lue lisää Aviabulevardista sivulla www.aviabulevardi.fi.

Jo sijainti on ainutlaatuinen.

Aviabulevardi II sijaitsee kävelymatkan päässä Kehäradan Aviapolis-aseman pohjoisesta sisäänkäynnistä. Pääset toimistoltasi parissa minuutissa Helsinki-Vantaan kansainväliselle lentokentälle ja siitä lentäen maailmalle. Liikut yhtä helposti myös kotimaan rajojen sisällä. Juna vie sinut rivakasti Helsingin keskustaan ja sujuvasti muualle Suomeen – samalla, kun työskentelet mukavasti. Viereistä Kehä III:sta eli E18-tietä autolla pääsee sujuvasti niin Vuosaaren satamaan kuin miljoonakaupunki Pietariin. Ei ihme, että Aviapoliksen alueella toimii jo nykyisin yli 100 yritystä, joissa työskentelee noin 35 000 henkilöä.

Toimistojen lisäksi alueelle rakennetaan liiketiloja, liikennekeskus sekä asuntoja. Aviabulevardi sijaitsee kehittyvän alueen pohjoispäädyssä, johon sijoittuu toimistorakentamisen lisäksi hotelli Clarion. Aviapoliksen seudun monipuolinen kehittäminen takaa myös palveluiden laajan saatavuuden.

Vapaat tilat

Loading...