Olet täällä

Skanska Suomessa

Täältä löydät tietoa Skanskan toiminnasta Suomessa

Sulje

Aviabulevardi II

Karhumäentie 2, Aviapolis, Vantaa, 01530 Vantaa

Asiantuntijan asemapaikka

Aviabulevardi II:n tilat ovat laadukkaat ja muunneltavissa yrityksen yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Aviabulevardissa yhdistyy kaikki mitä kansainvälinen yritys voi kaivata. Sijainti takaa, että liikut helposti niin Suomessa kuin kotimaan rajojen ulkopuolellakin. Rajattomat autopaikat palvelevat sinun ja asiakkaidesi tarpeita. Vierestä löytyy hotelli sekä valtava valikoima yritys- ja yksityispalveluja.

 

Lue lisää Aviabulevardista sivulla www.aviabulevardi.fi.

Jo sijainti on ainutlaatuinen.

Aviabulevardi II sijaitsee kävelymatkan päässä Kehäradan Aviapolis-aseman pohjoisesta sisäänkäynnistä. Pääset toimistoltasi parissa minuutissa Helsinki-Vantaan kansainväliselle lentokentälle ja siitä lentäen maailmalle. Liikut yhtä helposti myös kotimaan rajojen sisällä. Juna vie sinut rivakasti Helsingin keskustaan ja sujuvasti muualle Suomeen – samalla, kun työskentelet mukavasti. Viereistä Kehä III:sta eli E18-tietä autolla pääsee sujuvasti niin Vuosaaren satamaan kuin miljoonakaupunki Pietariin. Ei ihme, että Aviapoliksen alueella toimii jo nykyisin yli 100 yritystä, joissa työskentelee noin 35 000 henkilöä.

Toimistojen lisäksi alueelle rakennetaan liiketiloja, liikennekeskus sekä asuntoja. Aviabulevardi sijaitsee kehittyvän alueen pohjoispäädyssä, johon sijoittuu toimistorakentamisen lisäksi hotelli Clarion. Aviapoliksen seudun monipuolinen kehittäminen takaa myös palveluiden laajan saatavuuden.

Vapaat tilat

Loading...