Olet täällä

Skanska Suomessa

Täältä löydät tietoa Skanskan toiminnasta Suomessa

Sulje

Kauppakeskus Seppä, 24000 m2

Ahjokatu 5, 40320 Jyväskylä

Seppään laaja tarjonta - vuokralaiseksi muiden muassa XXL

Jyväskylään rakenteilla olevan Kauppakeskus Sepän yhdeksi ankkurivuokralaiseksi tulee urheiluvälineketju XXL. Uuden tavaratalon myötä ketju tekee aluevaltauksen Keski-Suomeen. XXL:lle tulee keskukseen lähes 3 700 m2 myymälätilaa. Kauppakeskuksen muut ankkuriyritykset ovat H&M, Expert ja Toys ”R” US.

Keskukseen sijoittuvat XXL:n lisäksi muun muassa muodin toimijat H&M, Cubus, Glitter ja Bikbok, kodin sisustusliike Hemtex, leluliike Toys ”R” US ja kodinelektroniikan ketju Expert. Expertin Seppään tuleva myymälä on ketjun suurin Suomessa.

Ravintola- ja kahvilakokonaisuuteen tulevat esimerkiksi thaikeittiön makuja tarjoava Tamarin, meksikolaiseen tarjontaan keskittyvä Pancho Villa sekä italialainen Piazza Cafe.

Keski-Suomen suurin ja monipuolisin kaupan keskittymä

Kauppakeskus Sepän sijainti Jyväskylän keskustan läheisyydessä sekä VT 9:n ja VT 4:n vieressä houkuttelee asiakkaita. Lähelle rakentuvan Kankaan alueen tuleville asukkaille ja alueella työssä käyville Seppä merkitsee myös parempia kaupallisia palveluja. Lisäksi Seppälässä rakennetaan muutenkin vilkkaasti uusia liiketiloja. Hyvä erikoiskaupan tarjonta vetää asiakkaita Seppälään, ja Prismakeskus ja Kauppakeskus Seppä tukevat varmasti toistensa myyntiä. Lopputulos on Keski-Suomen suurin kaupan keskittymä. Prismakeskuksessa ja Kauppakeskus Sepässä on yhteensä noin 43 500 neliömetriä myymälätilaa.

Jyväskylän Seppälän alueelle Prismakeskuksen yhteyteen syksyllä 2017 avautuvan kauppakeskuksen 24 000 m2:n kokonaisuus tarjoaa asiakkailleen laajan muotiin, urheiluun ja vapaa-aikaan keskittyvän valikoiman. Keskukseen tulee myös monipuolinen ravintola- ja kahvilakokonaisuus, joka tuo kokonaan uusia ajanviettomahdollisuuksia Jyväskylään.

Kauppakeskuksen kellarikerrokseen tulee osittain maanpäällinen noin 600 pysäköintipaikan ja noin 110 pyöräpaikan parkkihalli, ja ensimmäiseen ja toiseen kerrokseen tulee liiketiloja.

Tilojen vuokrausta hoitaa Pasi Nieminen / Realprojekti Oy, p. 040 560 4274, pasi.nieminen[a]realprojekti.fi.

Skanska käynnisti Kauppakeskus Sepän rakentamisen Jyväskylään – sijoittajaksi LähiTapiola

Skanska käynnisti kehittämänsä Kauppakeskus Sepän rakentamisen Jyväskylän Seppälän alueelle tammikuussa 2016. Kauppakeskus valmistuu syyskuussa 2017, ja se rakennetaan Prismakeskuksen yhteyteen. Sijoittajaksi hankkeeseen tulee LähiTapiola-ryhmän yhtiöitä.

Hankkeen kokonaisinvestointi sisältäen tontin on noin 70 miljoonaa euroa, josta Skanskan urakkasopimuksen arvo on noin 57 miljoonaa euroa. LähiTapiolasta hankkeeseen sijoittavat LähiTapiola Vahinkovakuutus, LähiTapiola Henkiyhtiö ja LähiTapiola Keski-Suomi.

Samankaltaiset toimitilat

Loading...